About


Wie zit er achter deze website?

Hoi! Ik ben Daniëlle en eigenaar van de website Theloveforpink.
Op dit moment ben ik 24 jaar en woon ik met heel veel plezier in het mooie Drenthe.
Ik woon daar met mijn vriend (Rick) en mijn ontzettend lieve poes (Bo).
Ik houd van creatieve dingen zoals schilderen, tekenen en lekker freubelen. En met mijn creatieve tijd en passie voor beauty ben ik dan ook terecht gekomen bij het bloggen. 
Ik kan hier heerlijk mij ei in kwijt en krijg er altijd weer ontzettend veel energie van.
Bloggen is op dit moment een hobby van mij en daarnaast werk ik als leerkracht in het basisonderwijs. Ook heb ik nog een eigen webshop genaamd Jewelsoflove.

De naam Theloveforpink hoe is die ontstaan?

De naam is ontstaan in mijn korte periode dat ik gek was van roze. Ik had op dat moment alles in het roze, behalve mijn kleding. Eigenlijk is dat nooit echt mijn favoriete kleur geweest, maar het paste perfect in de naam. Theloveforpink is in het jaar 2013 opgericht en is al sinds die tijd mijn enorme hobby. Wel merk ik dat deze hobby steeds meer uitbreid naar iets, wat ik dagelijks heel graag wil doe. Ik blog op dit moment niet full time. Ik werk namelijk nog in het basisonderwijs als leerkracht. Ook een baan waar veel tijd en energie in gaat, maar waar je ook veel energie weer uit haalt. 
Voor eventuele statistieken over Theloveforpink is het mogelijk de mediakit op te vragen. Dit kan via het emailadres theloveforpink@gmail.com

Veel leesplezier en vergeet niet een reactie achter te laten!
Veel liefs, Daniëlle