vrijdag 16 augustus 2019

Vichy Mineral 89


Dit is toch wel een product die vrij populair is in beautyland. Vele grootte bloggers hebben een samenwerking gehad met Vichy en hebben deze producten veelvuldig laten zien. 
Ik was wel benieuwd of dit nu echt zo'n magisch goedje is en het geld waard is wat je ervoor betaald. 


Vichy is een merk dat je kunt kopen bij de apotheek en zul je dus niet vinden bij de drogisterij. Daarnaast is Vichy ook verkrijgbaar bij verschillende online apotheken, waaronder Viata.
Daar koop je de Vichy Mineral 89 nu voor €16.34. Het is trouwens een Belgische webshop, maar levert ook gewoon prima naar Nederland. 
Nu wordt het tijd om in te gaan op het Serum van Vichy. 


Alleen de verpakking vind ik persoonlijk al prachtig. Het Mineral 89 serum zit in een glazen flacon, wat zeker uitstraalt dat het een kwalitatief goed product is. Daarnaast straalt het ook wel luxe uit. 
Ik vind het kleurgebruik van de verpakking ook weer erg goed. De Vichy Mineral 89 bevat namelijk hyaluron. Dit is een vochtinbrengend zuur die zorgt dat de huid goed gehydrateerd wordt. Nou dan denk ik weer gelijk aan water en daar past de kleur blauw weer perfect bij. 


Okè, ik smelt weg al bij de verpakking. Nu hopen dat het product ook zo goed is, als dat de verpakking doet vermoeden. 

Vichy is een merk dat door doktoren is ontwikkeld. De producten bevatten allemaal mineraliserend thermaal water. Dit zorgt voor de sterkere huid. 

'Het Vichy-water ontspringt diep in het beschermde vulkanische gebied van de Franse Auvergne. Tijdens zijn duizend jaar durende reis tot op een diepte van 4.000 meter neemt het Vichy-water 15 mineralen en sporenelementen op die essentieel zijn voor een mooie huid.'
Meer info hierover is te vinden op de website van Vichy


Je kunt de Mineral 89 serum heel mooi doseren met het handige pompje. Op het pompje zit trouwens een plastic dopje. Ik gebruik één pompje voor mijn gezicht en één pompje voor mijn hals en borst. 
Ik pomp de serum op mijn hand en verdeel dit dan over mijn handen, daarna breng ik de serum aan over mijn huid. 


Het serum is transparant van kleur, het heeft een niet al te dikke of dunne substantie. Het serum voelt heel zacht aan en totaal niet plakkerig. Het is makkelijk en snel te verdelen over de huid. Na het verdelen over het gezicht vind ik het vaak nog even vaak om het met mijn vingeren toppen in te deppen. Ik merkt dat het dan net wat beter en prettiger intrekt. Doe ik dat niet dan merkt ik wel dat mijn huid wat trekkerig kan aanvoelen.

Na een paar keer gebruiken van dit product voelt mijn huid gelijk al een stuk zachter en verzorgd aan. Ik merk dat mijn huid heel egaal en glad is geworden, na het gebruik van dit product. Ik breng het product elke ochtend aan op een schoon gezicht. Voordat ik mijn verdere verzorging en make-up ga aanbrengen. Dat wordt ook geadviseerd door Vichy zelf. 

Naast dat hyaluronzuur zorgt voor het hydrateren van de huid, beschermd het de huid ook tegen vervuiling. Hierdoor hoeft je huid niet telkens te herstellen van de stoffen die in de lucht hangen, maar zorgt het serum ervoor dat je huid goed beschermd wordt. 


De Vichy Mineral 89 is geschikt voor alle huidtypen en dat is ook wel logisch. Elke huidtype kan wel een beetje hydratatie en bescherming gebruiken. Daar hoef je niet een bepaalde huidtype voor hebben. 

Ik ben fan geworden van het product. Ik vind het een absolute aanrader en kan voor mezelf zeggen dat het werkt. Of het voor jouw werkt is uiteraard weer afwachten, want iedere huid reageert natuurlijk weer anders op de ingrediënten die het product bevat. 

Het product is misschien niet geheel budget. Maar als je kijkt naar de prijs/kwaliteit verhouding is het zeker niet een duur product. Het is een product dat veelvuldig getest en onderzocht is en zeker zijn voordelen nakomt. 

Liefs, Daniëlle

7 opmerkingen:

 1. Het lijkt me een heel fijn product, bedankt voor deze uitgebreide review van 1 van mijn favoriete beautymerken.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Deze wil ik al een hele tijd proberen. Toch misschien eens doen

  BeantwoordenVerwijderen
 3. handig spul zeg zeker de moeite waard eens te proberen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik snap een serum nooit zo erg haha. Ik vind het mooie producten en ik heb ze ook, maar op welke tijd van de dag moet je nou zoiets gebruiken en kan je ook nog dagcrème gebruiken? :#

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ik heb vroeger veel van dit merk gebruikt het blijft gewoon een heel goed merk

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb deze ook en vindt hem ontzettend fijn in gebruik!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Zelf heb ik de producten van Vichy nog nooit gebruikt, maar het product ziet er heel fijn uit in je review. Je hebt mij zeker nieuwsgierig gemaakt :)

  BeantwoordenVerwijderen