vrijdag 23 augustus 2019

Nails Inc Anti Social Climber


In de Goodiebox een poosje terug ontving ik dit zacht roze nagellakje van Nails.Inc. Een merk waar je eigenlijk niet heel veel over hoor. En ik geloof dat ik er ook geen enkele van dit merk al in mijn bezit had. Tijd om de nagellak van Nails.Inc eens goed te testen. De verpakking van de nagellak vind ik wel erg leuk moet ik zeggen. De brede glazen verpakking heeft wel wat en dan de witte dop in combinatie met het zwarte etiket, geven een bijzondere uitstraling. Daarnaast staat er een leuke statement of quote op de voorkant, wat het merkt net even anders maakt dan alle andere nagellak merken. 


Om de nagellak te shoppen moet je even wat moeite doen, maar hij is op vele Engelse webshop wel te vinden. Onder andere op de website van Asos is hij te vinden voor €11


De kleur is een hele zachte oud roze tint. Persoonlijk vind ik het een hele mooie kleur, maar het is ook een kleur die bij mijn lichte huid heel flets kan staan. 


Toen ik het product wilde aanbrengen gebeurde er dit. Ik dacht eerst dat ik de verpakking gesloopt had. Maar dit is eigenlijk net als de verpakking van Catrice. De dop die onder de mooie dop zit zorgt voor meer grip. Maar ik vind het echt enorme domper, want ik vond de witte dop veel fijner in de hand liggen. Ik vind het ook heel jammer dat Catrice dit heeft gedaan bij hun doppen. 


Het kwastje zorgt ervoor dat je de nagellak prima kan aanbrengen. Geen gekke bijzonderheden en anders dan andere nagellakjes. Gewoon een simpel borsteltje. Sorry trouwens voor mijn lakkunsten. Het wilde niet helemaal lukken vandaag. 

Ik vind de kleur heel mooi en ontzettend zacht. Maar ook totaal niet bij mij passen. Het oogt heel raar en flets op mijn nagel en mijn huid wordt er alleen maar bleker van. Persoonlijk vind ik dat niet heel mooi. Het zorgt ook niet voor een wauw effect op mijn nagels. Wat een andere zachte roze tint wel kan doen. Waarschijnlijk komt het omdat deze kleur heel koel is en een warme roze tint geeft dan een heel ander effect.

Al met al vind ik de kwaliteit van de nagellak prima. Of ik de nagellak van Nails.Inc nu €11 waard vind, denk ik niet. Het had ook maar zo de stempel Catrice of Essence kunnen hebben en voor een paar euro in de winkel kunnen liggen. Ik vind de nagellak dan ook niet budget en de prijs/kwaliteit kan ook beter. Niet bijzonder.

Liefs, Daniƫlle

Geen opmerkingen:

Een reactie posten