vrijdag 9 augustus 2019

Miss Sporty Studio Lash 3D Volumythic


Mascara's, ik kan er wel een boek over schrijven. Iedereen heeft zijn persoonlijke voorkeuren als het gaat om een fijne mascara. De één gebruikt graag een siliconen borstel, de ander juist weer één met haartjes. Vandaag een review van de Miss Sporty Studio Lash eens kijken of deze thuis hoort in mijn favoriete rijtje mascara'sTen eerste wil ik er even bij vertellen dat ik deze mascara bij de Action geshopt hebt. Hij zit dus niet meer in het officiële assortiment van Miss Sporty, zoals je het zou shoppen bij de drogist. Naast dat hij bij de Action te koop is, is hij online ook nog te verkrijgen op verschillende plekken. Hij is dus niet volledig uit de roulatie. Qua prijs verschilt het dan wel enorm, zo heb ik de mascara voor €1.99 geshopt en is hij online ook te vinden voor €3.99


De verpakking van deze mascara vind ik heel gaaf. Twee knallende kleuren bij elkaar die een heel gaaf effect geven. Verder is de verpakking vrij simpel met eigenlijk geen speciale vorm of iets dergelijks. Op zich vind ik dat ook niet altijd nodig, het helpt mij niet bij het beter aanbrengen van de mascara. 

Mijn voorkeur gaat veelal uit naar mascara's die niet waterproof zijn. Persoonlijk heb ik niet zoveel met waterproof mascara's, ik heb dan ook gauw het idee dat mijn wimpers afbreken. 


Deze mascara heeft echt mijn perfecte borstel. Ik houd van dit soort gebogen siliconen borsteltjes. Hiermee kan ik goed bij de aanzet van mijn wimpers en krul ze daarmee mooi omhoog. Daarna kun je heel precies werken om de rest van je wimpers mooi zwart te krijgen. Ik kan met dit soort borstel heel goed volume en lengte creëren in mijn wimpers. Maar dat is bij elke type wimper uiteraard weer anders. Zo zou dit siliconen borsteltje bij mijn moeder juist weer averechts werken. Zij heeft meer baat bij een borstel met haartjes. 


Dit is het effect bij mij met één laagje. Ik vind dit persoonlijk een mooi en perfect effect. Ik zet meestal mijn wimpers nog net iets harder aan, omdat ik een bril draag. Hierdoor verdwijnt dit effect wat je hier ziet enorm namelijk. Het borsteltje separeert mijn wimpers mooi en de mascara klontert totaal niet. Mocht dit wel een keer zo zijn dan is dit door de stevigheid van de borstel goed bij te werken en zijn de wimpers goed weer van elkaar te spreiden. 

Ik ben zeer tevreden over deze mascara en ga er zeker nog twee bij halen op reserve. Voordat ze niet meer in de winkels liggen. Ik mag graag een back up hebben van een mascara die fijn is. 
Op alle vlakken is dit een ontzettend fijne mascara voor mij en daarnaast is het ook nog eens een enorme budgettopper als je hem bij de Action shopt. Wat willen we nog meer !

Zou die een mascara voor jouw kunnen zijn?
Liefs, Daniëlle6 opmerkingen:

 1. Ik gebruik meestal waterproof, maar dit borsteltje lijkt me erg handig. Op naar de action ��

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik gebruik nooit mascara, dus ik zou dit niet gauw kopen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben zelf fan van Essence, maar deze ziet er wel heel mooi uit hoor :) Budgettopper

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je wimpers laten je blauwe ogen mooi uitkomen. En de mascara staat goed bij je. Ga je deze vaker gebruiken?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ik gebruik er een van essence en catrice. deze is niks voor mij ben bang ;)

  BeantwoordenVerwijderen