vrijdag 30 augustus 2019

GJ Cosmetics Vitamine Bio Ampullen


Onlangs schreef ik al over de ampullen met hyaluronzuur van GJ Cosmetics, dat artikel kun je hier terug vinden. Vandaag mijn mening over de ampullen met multi vitaminen. Eens kijken wat dit voor mijn huid gaat doen en of deze ook hun prijsje waard zijn.


Je shopt de ampullen op de website van Qbeauty schoonheidssalon Almere en kosten €24,95. 
Of ik ze deze prijs waard vind vertel ik verderop in het artikel. 


De verpakking vind ik er prima en verzorgd uit zien. Het is een kartonnen verpakking die hersluitbaar is, waardoor je na openen van de verpakking niet de rest van de ampullen overal hebt liggen. 
Het kleurgebruik van de verpakking vind ik ook prima passen bij multivitamine bio. Daar passen eigenlijk wel heel veel kleuren bij. 


Op de achterzijde van de verpakking wordt duidelijk vermeldt welke ingrediënten de ampullen wel en niet bevatten. Zoals je misschien al had gezien bevatten de ampullen 5 vitaminen.Pure vitamine C, pure vitamine E, vitamine C-E-A van Bunti olie, vitamine B2 van Goji-bessen en Vitamine C-A van Guava fruit. Dat zijn nogal wat vitaminen op een rijtje. Persoonlijk kan ik daar niet heel veel over zeggen. Het zou er voor moeten zorgen dat de huid een frisse en gezonde uitstraling krijgt. 


De meeste ampullen zul je zien in een glazen verpakking. Deze ampullen zitten in een plastic verpakking. Wat ik niet vind af doen aan de kwaliteit. Het ziet er prima en netjes uit en het werkt ook goed met plastic ampullen. 


Je kunt het bovenste staafje van de ampul eraf breken en deze duw je er aan de onderkant in het witte gedeelte in. Het product zal dan aan de kant waar het staafje eerst zat eruit komen. De eerste keer ging het bij een beetje klunsig, maar op den duur krijg je er handigheid in. Ik heb op den duur de ampul omgekeerd in mijn hand gedaan, zodat het product in mijn handpalm terecht zou komen. 
Ik verdeel het dan over mijn handen en breng het dan aan over mijn gezicht en hals. 
Ik breng het serum na het reinigen van mijn huid aan, voordat ik ga slapen.

Het serum in de ampul bevat een lobbig product, daar moet ik persoonlijk een beetje aan wennen. Bij het aanbrengen op de huid geeft het ook niet echt een fris gevoel en je voelt echt dat er een laagje op de huid zit. Ik heb dit proberen in te deppen met mijn vingertoppen en dit geeft wel een prettiger gevoel. Maar toch blijft het naderhand een beetje plakkerig naar mijn idee. 

Of het echt iets voor mijn huid doet is lastig te bepalen. Een frisse en gezonde uitstraling is ook lastig om te creëren als je huid dat wel is. Ik heb wel het idee dat het product iets doet voor mijn huid, maar je ziet er niet perse effect van. Mijn huid voelt wel verzorgd aan de volgende ochtend. 

Al met al vind ik het een prima serum, maar ik persoonlijk zal ik hem niet weer aanschaffen. De andere variant met hyaluronzuur was echt een topper en die zou ik zeker nog eens aanschaffen. En die is ook nog eens €2 goedkoper. Voor wat het met mijn huid doet vind ik €24.95 wel prijzig. 

Veel liefs, Daniëlle

Geen opmerkingen:

Een reactie posten