dinsdag 20 augustus 2019

GJ Cosmetics Hyaluron Ampullen


Het goed verzorgen van mijn huid vind ik altijd erg interessant. Ik probeer dan ook graag nieuwe producten uit om mijn huid te verbeteren of juist om te ontdekken welke ingrediënten mijn huid niet goed kan hebben. Vandaag probeer ik de ampullen van GJ Cosmetics.


In ampullen zitten vaak een aantal ingrediënten die je huid een goede boost kunnen geven. Je kunt het een beetje vergelijken met een serum, maar een serum is nog voor dagelijks gebruik. Ampullen gebruik je vaak even een korte periode om je huid een soort kuur te geven. 

Ik heb twee varianten van de ampullen gebruikt. Ik heb daar even een langere periode voor uit getrokken om ze te afzonderlijk te proberen. Vandaag zul je lezen over de ampullen met hyaluron en later zal er nog een artikel online verschijnen over ampullen met multi vitaminen. Hyaluron is een stof die de huid hydrateert en beschermd. Je huid blijft er mooi en elastisch van en het beschermd het tegen schadelijke stoffen. 

De verpakking van de ampullen vind ik erg mooi en basic. Er is aandacht besteedt aan de verpakking en de verzorging van de producten. Daarnaast vind ik het kleurgebruik ook goed passen bij de hyaluron. Ik moet dan toch denken aan water, omdat het vochtinbrengend is. Waardoor de blauwe kleur goed tot zijn recht komt. 


Op de achterzijde wordt duidelijk vermeldt wat er wel en niet in het product zit. En daarnaast ook nog wat het zou moeten doen met de huid. Ook fijn is dat er duidelijk wordt aangegeven voor welke huidtype de ampullen geschikt zullen zijn. Nu zijn vochtinbrengende ampullen voor elke huid goed, maar vooral voor de droge huid is het een aanrader. 


De meeste ampullen zul je zien in een glazen verpakking. Deze ampullen zitten in een plastic verpakking. Wat ik niet vind af doen aan de kwaliteit. Het ziet er prima en netjes uit en het werkt ook goed met plastic ampullen. 


Je kunt het bovenste staafje van de ampul eraf breken en deze duw je er aan de onderkant in het witte gedeelte in. Het product zal dan aan de kant waar het staafje eerst zat eruit komen. De eerste keer ging het bij een beetje klunsig, maar op den duur krijg je er handigheid in. Ik heb op den duur de ampul omgekeerd in mijn hand gedaan, zodat het product in mijn handpalm terecht zou komen. 
Ik verdeel het dan over mijn handen en breng het dan aan over mijn gezicht en hals. 
Ik breng het serum na het reinigen van mijn huid aan, voordat ik ga slapen.

Deze ampullen voelen heel verfrissend aan en je merkt gelijk dat je huid verstevigd wordt. Het wil in het begin nog wel een beetje een trekkerig gevoel geven, maar als je je gezicht een beetje dept met de topjes van je vingers trekt het gevoel snel weg. Daarna heb ik echt een hele gladde en zachte huid. 
Ik heb ook echt het gevoel dat mijn huid na gebruikt enorm schoon en fris is.

Ik heb een gemengde huid en het maakt mijn huid enorm zacht. Ik zou deze ampullen zeker eens aanrader te gebruiken. Om je huid even een goede boost te geven. Elke huid kan dat eens in de zoveel tijd wel goed gebruiken. Vooral als er straks de koude wintermaanden er weer aan zitten te komen, dan is extra verzorging niet verkeerd. 

Je shopt de ampullen op de website van Qbeauty schoonheidssalon Almere en kosten €22,95. 
Dit vind ik voor een setje ampullen niet ontzettend duur. Natuurlijk mogen ze ook niet budget genoemd worden, maar de prijs/kwaliteit verhouding is zeker goed. 
Binnenkort zul je lezen over de andere variant ampullen!

Gebruiken jullie wel een ampullen om je huid een boost te geven?
Liefs, Daniëlle
Geen opmerkingen:

Een reactie posten