dinsdag 6 augustus 2019

Een bikini van bonprix


Het werd voor mij tijd om eens een nieuwe zwemkleding te bestellen. Eerst had ik het idee om te gaan voor een badpak en daar ging ik dan ook naar op zoek. Voor de leuk bestelde ik deze bikini erbij. 
Ik vond de stijl van deze bikini namelijk erg leuk, maar ik dacht ook dat past vast niet bij mij. Het past wel heel goed bij mijn lichaam. Door het hoge broekje verbloemt het namelijk mijn vetrolletjes die ik niet wil laten zien. En mijn mooie rondingen toont hij daarin tegen weer op een hele mooie manier.


Het broekje is een heel mooi hoog model. Het ligt er een beetje hoe je hem draagt. Maar het ene moment zit hij over mijn navel en het andere moment er onder. Persoonlijk vind ik het altijd wel mooi als je net nog een stukje navel kunt zien. Het broekje is van een prima zwemkleding stof en draagt heerlijk. Het hoge model zorgt ervoor dat mijn minder mooie rondingen verstopt worden en mijn mooie rondingen getoond worden. 


Ik heb jaren lang gewone normale bikini topjes gehad. Daarmee bedoel ik zonder beugel en wat minder voorgevormd. Dit tops is bijna als een bh. De top geeft voor mij door de beugel en het voorgevormde heel veel steun. Op het moment voel ik me daar heel fijn in en het zit fantastisch. 
De bandjes zijn vrij simpel, waar het toffe stippen patroon in verder gaat. 


Als je zou willen kun je de top ook nog strapless dragen, wat voor het zonnen natuurlijk een perfecte uitkomst is. De bandjes zijn er makkelijk af te halen en weer op te schuiven. Door de stevigheid van de bikini top zit dit heerlijk en heb je niet het gevoel dat het telkens aan het afzakken is. Als je de goede maat heb, dan valt de bikini goed om je borsten en hoef je over het verschuiven geen zorgen te maken. 

Je shopt de bikini top voor €19.99 en het bikini broekje €17.99
Wat ik persoonlijk voor een mooie bikini absoluut niet duur vind. 

Ik ben bij het shoppen lekker uit mijn comfort zone gegaan en uiteindelijk is dit de bikini die ik heb gehouden. Ik heb de zwempakken weer lekker terug gestuurd en ben voor deze toffe bikini gegaan. 
Heb jij deze ervaring ook wel eens gehad? Laat het me weten!

Liefs, Daniëlle7 opmerkingen:

 1. ik moet ook eens aan een nieuw badpak #zucht..

  BeantwoordenVerwijderen
 2. bonprix heeft altijd wel leuke dingen! ik trek zowel geen bikini als badpak aan!! ben extreem mager en geloof mij dan wil je niet gezien worden ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. als man in een badpak/bikini? hmm lijkt me niet echt een goed idee.Belangrijkste is dat jij tevredee bent, en dat is zo te lezen duidelijk het geval. Missie geslaagd dus!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb vorig jaar een nieuwe bikini gekocht en daar ben ik nog steeds heel blij mee��

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hij is erg leuk, maar voor bonprix is hij toch duurder dan ik had verwacht moet ik bekennen.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Die is echt leuk!! Ik heb nieuwe zwemkleding liggen maar draag het nooit eigenlijk, haha

  BeantwoordenVerwijderen