maandag 10 juni 2019

Naobay Protective Conditioner


Ik kies niet bewust voor natuurlijke of biologische verzorgingsproducten, maar als ik de kans krijg ze te proberen dan neem ik daar ook zeker de tijd voor. Ik probeer een conditioner van het merk Naobay, ik heb er nog nooit van gehoord.
Mijn haar heeft momenten van enorme droogheid en kan op dat soort momenten wel een goede conditioner gebruiken. Mooi meegenomen is dat deze conditioner volledig natuurlijk en biologisch is. De conditioner bevat geen schadelijke stoffen en is daarnaast eco, fairtrade en diervriendelijk. 
Nou dat zijn al een hoop pluspunten en dan hebben we het nog niet eens over de flacon en de werking gehad. 


De flacon van de Naobay Protective Conditioner is niet heel bijzonder. Heeft een prima uitstraling met de paarse details van de bloemen. Maar over het algemeen is de flacon vrij simpel. Wat overigens ook wel weer past bij het eco. Niet te veel poespas, want anders zorgt dat er weer voor dat daar wel weer schadelijke stoffen o.i.d. in zit. 


De geur van de Protective Conditioner is niet heel aanwezig, maar heeft een hele lichte lavendel geur. Persoonlijk vind ik dat een geur waar je wel of niet van houd. Ik houd er over het algemeen niet heel erg van, maar op deze manier is het prima te doen. 
De substantie is zacht, vergelijkbaar met vele andere conditioners. Het voelt vooral heel zacht aan op de huid en geeft gelijk een verzorgend gevoel aan je huid. Maar het is niet voor je huid, maar voor je haar. 


In het haar heeft het absoluut een verzorgend en verzachtende werking. Voor de hoofdhuid zou het ook een verzorgend effect hebben, op dit moment is mijn hoofdhuid vrij rustig dus daar kan ik geen goed oordeel over geven. Maar door de zachte geur, zou ik mij kunnen indenken dat dit er ook voor zorgt dat het zachter voor je hoofdhuid is dan alle andere flink geparfumeerde conditioners. 
Verder is de werking prima, maar niet heel bijzonder. Ik merk wel dat het mijn haar anders verzacht dan andere conditioners die ik wel eens gebruikt heb. Andere conditioners kunnen mijn haar soms zo zacht maken, dat het bijna statisch wordt. 

Over het algemeen ben ik tevreden over het product, maar het is totaal geen budget product. Je betaald uiteraard ook voor het natuurlijke en biologische. Je shopt de Naobay Protective Condioner voor €13,20, zelf zou ik dat er niet voor over hebben. 

Liefs, Daniƫlle1 opmerking:

  1. Ik heb een tijdje een dagcreme van dit merk gebruikt, die vond ik heel fijn!

    BeantwoordenVerwijderen