maandag 3 juni 2019

Foto op schoolplaat


In huis heb ik op verschillende plekken foto's staan of hangen. Je hebt tegenwoordig zoveel keuze in vormen, kleuren en maten als het gaat om het bedrukken van foto's. Vandaag vertel ik over een manier die volgens mij erg populair is op dit moment. 

We hebben allemaal vast wel ergens een foto op doek hangen, alleen deze trend begint volgens mij weer een beetje in te kakken. Al blijf ik een canvas foto toch ook altijd erg mooi vinden. En heb ik ze zelf ook op verschillende plekken hangen of staan.

Op dit moment zie je heel veel foto's of andere afbeeldingen op schoolplaten. En dan de schoolplaten zoals je ze vroeger in de klas had hangen. Op twee latjes en dan een touwtje erdoor. 

Ik bestelde een schoolplaat met een foto op Fotocadeau. De foto hebben we een paar jaar terug gemaakt op het strand van Ameland. Dat is een plek waar we het liefst heel vaak naar toe gaan en hopelijk houden we deze jaarlijkse traditie ook in stand. Bij het bestellen van de foto op schoolplaat heb je de keuze uit twee soorten latjes waar het doek omheen of op zit. Je kunt kiezen voor deze ronde vorm om een rechte laat. Op de rechte vorm wordt het doek wel op een andere manier bevestigd dan zoals je hierboven ziet bij de ronde vorm. Persoonlijk vond ik de ronde vorm erg gaaf, dus die bestelde ik.

Daarnaast wordt een touwtje bijgeleverd die precies lang genoeg is om het doek mee op te hangen. Eerst denk je dat het niet gaat passen, maar als je het goed knoopt, dan zit het echt perfect. 


Wij hebben de foto op schoolplaat op onze slaapkamer hangen. Ik vind deze grootte persoonlijk iets te voor in de woonkamer. De maten van dit doet zijn 120 x 90 cm. Wat ik eigenlijk net iets te groot vind voor onze slaapkamer. Maar heb je een grote lange muur, dan zorgt dat wel voor een heel gaaf effect. 

Je kunt op fotocadeau de keuze maken voor verschillende maten en ook je eigen aangepaste maat aangeven. Daarin wordt de prijs natuurlijk per grootte wel duurder of goedkoper. Voor het doek in de maat 120 x 90 cm betaal je €143.95. Fotocadeau heeft vaak leuke aanbiedingen en kortingscodes die je goed in de gaten moet houden. Dan shop je voor een leuk prijsje een mooie foto op bijvoorbeeld een schoolplaat. 

Als je nu zelf geen mooie foto heb, dan zijn er online ook een aantal foto's beschikbaar die je op de verschillende manieren kunt laten bedrukken. Dus dat ik zeker eens het snuffelen waard! 

Liefs, Danielle

Geen opmerkingen:

Een reactie posten