maandag 24 juni 2019

Een gezellige meidenkamer


 Photo Of A Bedroom
De meeste meisjes kennen vast de droom van een perfecte meidenkamer met alles erop en eraan. Een plekje om lekker te kunnen tutten, spelen of jezelf eens te kunnen terugtrekken.


Musthaves op een meidenkamer
Zo’n meidenkamer heeft een aantal onderdelen die zeer belangrijk zijn: een kaptafel met allerlei make-upjes en andere tutspulletjes, een lekkere zitzak om je op terug te trekken, een hoekje om te spelen, een lekker bed om in te slapen en een grote kledingkast, want meiden kunnen veel kleding hebben.

Mijn meidenkamer van vroeger
Op mijn meidenkamer had ik dit allemaal niet. Ik had wel een tafeltje of bureau op mijn kamer, maar een echte kaptafel had ik bijvoorbeeld niet. Nu ik ga verhuizen is dit wel een wens voor in onze slaapkamer, een klein hoekje waar ik lekker kan tutten met mijn make-up en andere verzorgingsspulletjes. Natuurlijk wel in een volwassen variant, want een zoet roze kaptafel is niet mijn ding meer. Ik houd nu meer van een strakke kaptafel, met het liefst veel opbergruimte voor mijn spullen. Door de jaren heen heb ik genoeg make-up verzameld en dat moet wel een plek hebben om netjes opgeborgen te worden. Ik ben persoonlijk niet zo van de kaptafels waar alles op uitgestald staat of in doorzichtige bakken zit. Ik houd van strak en clean.

Als tiener moest ik mijn kamer delen, een leuke oplossing is dan een stapelbed. Een stapelbed heb je in vele toffe varianten. Waardoor je op een kleine kamer nog lekker wat ruimte over houdt om andere hoekjes te creëren of gewoon een mooie kledingkast neer te kunnen zetten. Ook niet geheel onbelangrijk. Ik vond het hebben van een stapelbed altijd heel knus. Het zorgt ervoor dat je een eigen plekje heb, maar dan veel kleiner. Het meest leuke is dan wel dat je boven kunt slapen, wat in mijn geval wel zo was.

Een stoere jongenskamer
Nu heb ik een aantal voordelen genoemd die uiteraard ook voor een stoere jongenskamer gelden. Ook een stoere jongenskamer kan wel een hoekje gebruiken om te chillen of misschien zelfs wel om te gamen. En als je meerdere kinderen hebt, maar niet heel veel ruimte in huis dan zijn stapelbedden echt een aanrader. En de meeste kinderen vinden dat ook nog eens mega leuk en interessant.

Ik ben wel heel benieuwd hoe jouw kinderkamer er vroeger uit zag. Zijn er dingen die je toen heel graag ook wilde hebben in je kamer, maar niet had. Of zijn er dingen van deze tijd die er toen nog niet waren, maar je nu wel heel gaaf lijken.  Ik ben heel erg nieuwsgierig naar jullie verhalen!


Liefs, Daniëlle

Geen opmerkingen:

Een reactie posten