maandag 6 mei 2019

Revolution Soph X Extra Spice


Bestaat er een perfect oogschaduw palette met alle kleuren die jij alleen wilt en allemaal met perfecte pigmentatie? Ik ben er nog altijd naar op zoek. Gelukkig is het niet heel erg om meerdere oogschaduw palette's te hebben om alle kleuren aan je stash toe te voegen. Is dit ook een pareltje om toe te voegen? Ik laat het je graag weten !


Revolution van Makeup Revolution London is een merk waar ik eigenlijk nog geen ervaring mee had. Na veel research kwam ik uit dat dit wel een heel mooi palette zou zijn voor mij. Perfecte tinten voor mijn blauwe ogen en een prachtige pigmentatie. Nou dat wilde ik wel eens testen.

Soph X is een collectie met vele verschillende producten, waaronder dus ook een prachtig palette met opvallende kleuren. Het palette het de Soph X Revolution Extra Spice en ik weet wel waar de naam spice vandaan komt, maar daar later meer over.  Alleen de verpakking aan de buitenkant zorgt er al voor dat ik enorm nieuwsgierig ben. De verpakking is namelijk glanzend rosé goud, kan niet beter dacht ik.


Op de achterzijde worden alle kleuren alvast getoond met de bijhorende namen. De beschermfolie die vaak over de oogschaduw zit verdwijnt bij mij altijd na een poosje gebruiken. Eerst ben ik nog heel fanatiek met het netjes houden door de folie. Maar op den duur gebruik ik het palette dan zo vaak, dat ik het alleen maar irritant vind en dat ding maar gauw weggooi.


Ook het palette is zo ontzettend gaaf. De verpakking is rosé goud en heeft een spiegeleffect, hoe tof is dat. En ook hoe vies is dat, dat wordt natuurlijk door één keer gebruiken vreselijk vies. Maar dat mag de pret niet drukken. Het geeft wel een heel gaaf effect. De achterzijde is verder heel simpel en basic, maar daar hoeft op zich ook geen spiegeleffect op te zitten voor mij. 




Oké, ik kon niet stoppen met het maken van foto's van dit palette. Het is wel echt een fotomodel om te fotograferen. Ik durfde er ook haast niet met mijn vingers in om de swatches te maken. De uitstraling van het palette blijft nog altijd heel gaaf. Door de neutrale binnenkant knallen de kleuren je echt om de oren. Tot nu heeft het Soph X palette mij echt verbaasd, wat is hij gaaf zeg! Nu moet het palette zich nog bewijzen in de swatches, zullen die ook zo fantastisch zijn?




En of de meeste van de kleuren knallen zeg. Ik vind de koper of oranje kleuren echt prachtig. Daarnaast knallen de kleuren met glans ook echt enorm. De matte kleuren knallen niet allemaal even heftig, maar dat kun je prima opbouwen. Dit is een swatch waarbij ik maar één keer over mijn huid ben gegaan. Ik ben zeer tevreden over de swatches van het Soph X palette. Je kunt er prachtige look mee maken en dat ga ik dan ook zeker doen. De kleuren lijken zo op het eerste gezicht ook niet te poederig, waardoor het kan gaan vlekken onder je ogen. 





De look die ik ermee gemaakt heb vind ik echt heel gaaf. Dit is wat heel goed bij mij en mijn oogkleur past. Het zorgt ervoor dat mijn blauwe ogen er flink uitspringen. De oogschaduw is heel fijn om mee te werken, je kunt alle kleuren heel mooi blenden en in elkaar over laten lopen. Je hoeft er niet hard voor te werken om dat voor elkaar te krijgen. 
Eén nadeel is dat de kleuren met glitter niet goed aan te brengen zijn met een kwast, ze komen dan als een dikke laag boven op je oogschaduw te liggen. Waardoor het een heel apart effect geef. Maar gelukkig werken ze echt perfect als je ze gewoon met je vingertoppen aan brengt op je ooglid. Je kunt ze dan erg mooi opbouwen van een wat lichte glans naar een hele heftige glans. 

Binnenkort zal ik nog een look delen met dit prachtige palette, maar daarvoor ga ik nog even experimenteren met alle prachtige kleuren uit het Soph X palette. De naam Spice doet het palette echt goed, de kleuren zijn inderdaad flink spice en knallen echt van je oogleden af. Ik vind het fantastisch en houd daar enorm van. 
Ik zal dit palette dan ook aan iedereen aanraden die durft te experimenteren met toffe kleuren en zijn ogen hierdoor mee durft te laten spreken. Op het kleine puntje met de glitterkleuren is dit echt een dikke vette aanrader. Je shopt het Soph X Extra Spice palette voor €11,95 op onder andere Boozyshop.

Liefs, Daniëlle






24 opmerkingen:

 1. Ik vind het er heel vrolijk uitzien met al die kleurtjes. Een heel mooi palet.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke kleurtjes! Die jij gekozen hebt, staan je trouwens prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een prachtig palette zeg! En wat een fijne prijs. Ook vind ik de ooglook die je he t gemaakt prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooi palette is het ook! Niet gek dat ik hem zelf ook in bezit heb en regelmatig gebruik haha :) Je hebt een mooie look gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw echt prachtig. Super bijzondere kleuren zitten erin, ik ga toch nog eens een kijkje nemen voor dit palette..

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind het een prachtig pallet, mijn eerste gedachte was ‘ er zijn veel kleuren die ik zelf niet zal gebruiken’ Maar als ik het zo bij jou zie staan, vind ik het heel mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. dit vind ik echt een mooi palletje!! te gekke kleuren zeg!! Die ga ik zeker onthouden

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een prachtige kleuren dit vind ik nou echt een mooi pallet

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een prachtig kleurenpallet!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Het is voor mij de fel, maar het staat jou prachtig

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Mooie felle kleuren, zeker een mooi pallette. Ken het merk niet, maar het is altijd leuk om nieuwe dingen uit te proberen.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Je hebt er echt een prachtige look mee gemaakt! De kleuren zien er super uit =)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik heb het originele xSoph palette en ben daar erg tevreden over. Deze extra spice staat nog op mijn wishlist want ik ben dol op Revolution als merk! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Super leuke kleuren - en die koper look van jou vind ik zeker ook heel mooi :)

  BeantwoordenVerwijderen
 15. wat een kleurenpalet!!!
  Ik hou wel van kleurtjes, het heeft iets!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Nou, hier zitten zo'n beetje alle kleurtjes wel tussen. Voor ieder wat wils op welke dag dan ook, dus.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. wat een gave kleurtjes zeg! Helemaal top voor de zomer

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Revolution behoort echt tot een van mijn favoriete merken, mooie kleurtjescombo heb je gekozen voor je look

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Wat een mooie pallet. Ik ben benieuwd of dit ook voor gevoelige ogen geschikt is.

  BeantwoordenVerwijderen
 20. wat een mooi palet! heel mooie kleuren en de pigmentatie lijkt erg goed

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Wat een mooie en opvallende kleuren! Ziet er tof uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Oh wow! Wat een prachtige kleuren zitten hierin zeg, heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Wat een mooi pallet! Ik vind de kleurtjes helemaal bij de aankomende zomer passen.

  BeantwoordenVerwijderen
 24. wayw, wat een mooi pallet en prachtige kleuren zeg! die look is ook fantastisch

  BeantwoordenVerwijderen