woensdag 15 mei 2019

Raunsborg Nordic Handcrème


Er zijn al vele goede en fijne handcrèmes waar ik een review over heb geschreven. Ik heb er weer één getest van een geheel onbekend merk voor mij en ik denk ook voor meerdere onder mijn lezers. Moeten we dit merk snel weer vergeten of toch goed onthouden, ik laat het weten in de review!


Ik heb nogal een eisen als het gaat om een goede handcrème. Ze moeten snel in je huid trekken, niet gaan zweten, lekker ruiken en fijn uitsmeren. Daarnaast is het ook nog eens mooi meegenomen als de flacon er ook een beetje flatteus uitziet.

Nou ik kan zeggen dat de flacon van de Raunsborg Hand Cream er prima uitziet. Het lijkt een heel clean product als je de stijl van de verpakking moet geloven. Ik moet zeggen dat ik de verpakking en stijl wel een beetje kil en saai vind. Maar geeft daarnaast ook wel het gevoel dat je een product van zeer goede kwaliteit in handen hebt. De verpakking voelt eigenlijk aan als elke verpakking voor een handcrème. Dat is eigenlijk vrij standaard. 

Deze handcrème van Raunsborg heeft de benaming Nordic gekregen en is geschikt voor alle huidtypen. De handcrème belooft om het vochtbalans in je handen op peil te brengen en heeft daarnaast een beschermend effect. Daarnaast beloofd het snel in te trekken.De handcrème heeft een fijne en dikke substantie. Dit zorgt ervoor dat het een enorm verzorgend gevoel geeft aan je handen. Je merkt gelijk dat je handen goed gevoed worden, dat was natuurlijk ook de belofte die ze moesten volbrengen. Daarnaast is de geur echt heerlijk. Het is een hele frisse, maar toch ook warme geur. Dat vind ik persoonlijk altijd heerlijk aan een handcrème. Waar de benaming Nordic voor staat in de handcrème van Raunsborg weet ik niet heel goed. Misschien om het feit dat het een hele voedende handcrème is, die droge handen goed kan voeden. Droge handen krijg je vaak door kou en water en dat is wat ook wel past bij de term Nordic. 

Al met al ben ik zeer tevreden met de Raunsborg handcrème. Hij is fijn en voedend en trekt lekker snel in. Het heeft niet te veel verdere poespas en houdt zich gewoon aan zijn belofte. De Raunsborg handcrème kost €22.55, wat niet geheel budget is en dan zou ik eerlijk zeggen dat er ook wel een goedkoper alternatief is die net zo goed is. Maak daarin uiteraard je eigen keuze in, wat past bij jouw portemonnee :) 

Liefs, Daniëlle4 opmerkingen:

 1. Dit klinkt goed, en mijn handen kunnen zeker wel wat extra verzorging gebruiken. Dankjewel voor de duidelijke review.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. klinkt super goed! als verpleger vaak droge ruwe handen... dit is proberen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. een fijne handcreme is zo fijn. deze ga ik onthouden

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Is het weer een handcreme zonder SPF?

  BeantwoordenVerwijderen