maandag 13 mei 2019

Mesauda Rock Nail Base coat

Mesauda Rock Nail Hardner Goodiebox

Een goede base coat is echt wel een must in je nagellak stash. Nu moet ik eerlijk zeggen dat ik niet elke base coat fijn vind. Vele zorgen er vaak voor dat ik mijn nagellak er in hele vellen weer vanaf kan halen. Vandaag een base coat van het merk Mesauda, ik ken het merk niet dus we gaan het ontdekken.
De base coat heeft een naam en nummer. Dit komt omdat het behoort tot een lijn met verschillende soorten base coat, deze variant bevat een nagelverharder. Door de nagelverharder zouden nagels er stuk sterker en steviger moeten zijn. Een nagelverharder zorgt ervoor dat je nagels niet zo snel afbreken of dat er scheurtjes vormen in je nagel. Vandaar het nummer 102 dat behoort dat de base coat met nail hardener.


Ik vind de flacon van de base coat erg mooi. Het matte glas geeft een heel mooi effect. Verder is de verpakking erg simpel en basic. En staat er totaal geen duidelijk informatie op de verpakking. Nu moet ik ook eerlijk bekennen dat ik daar eigenlijk nooit naar kijk bij een nagellak. Het kwastje van de nagellak is prima en breed genoeg om je nagels mooi te lakken. Persoonlijk lak ik mijn nagels altijd in een paar streken en hoeft het van mij niet in één keer met een heel breed kwastje. 


Over het resultaat op zich kun je niet heel veel zeggen. Het is een prima base coat en qua kleur gewoon zoals een base coat moet zijn. De base coat blijft erg lang en goed zitten, wat uiteraard wel heel belangrijk is. Op den duur begint hij wel te chippen en vervaagd de base coat langzaam als je er niet aan doet. Ik moet wel zeggen dat de hardener goed werkt van de base coat. Het zorgde er echt voor dat mijn nagel heel stevig was. Ik had een aantal wel gelakt en een aantal niet om te kijken wat het verschil zou zijn.
Mijn nagels zijn op het moment erg poreus, dus ik kon goed testen wat het effect was. Ik merkte dat al gauw in de nagels die ik niet gelakt had wat haakje of scheurtje kwamen en dat dit in de gelakte nagels totaal niet het geval was. Dus voor de stempel nail hardener is de nagellak zeker geslaagd!

Ik moet zeggen dat ik de Mesauda base coat een prima variant vind om te shoppen. En zal deze als hij op is ook zeker in mijn achterhoofd houden bij het shoppen voor een nieuwe. Je shopt de base coat al voor €6.10

Liefs, Daniëlle

6 opmerkingen:

 1. Dit zou wel wat voor mij zijn, want op het moment zijn mijn nagels zo poreus dat ze echt niet willen groeien en al afbreken als ik er maar naar kijk. Nooit over nagedacht dat een base coat dan kon helpen. Bedankt voor de tip.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een basecoat is echt het belangrijkste van een goede nagellak look, ik heb deze ook, erg fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh deze is zo fijn!! Als basecoat, maar ook als topcoat, maar ook gewoon alleen op de nagel. Hij blijft glanzen en voelt echt sterk!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mijn nagels brokkelen steeds af... Binnenkort maar eens een basecoat proberen, wie weet helpt dat!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik kende het merk ook niet, maar lijkt me wel een goed product.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Het klinkt als een super goed product ik ga het eens uittesten.

  BeantwoordenVerwijderen