dinsdag 21 mei 2019

I Heart Mint Chocolat Palette


Ik kan er geen genoeg van krijgen. Ik heb al vele verschillende oogschaduw palettes in mijn collectie, maar er kan nog altijd wel één bij. Dit palette kreeg ik gratis bij mijn bestelling op Boozyshop. Het is het I Heart Makeup Mint Chocolate palette, wat ik ervan vind vertel ik je natuurlijk uitgebreid.
Ik houd van groen, maar deze kleur groen gecombineerd bruin vind ik nou niet 'je van het'. Gelukkig is dat smaakgevoelig en voor een ieder weer anders. Het palette ziet net als alle andere Chocolate palette van I Heart Makeup er heel gaaf uit, net als een echte chocoladereep die smelt. Ik heb al een andere variant van het Chocolate Palette in mijn bezig, namelijk de White Chocolate variant. Eerder schreef ik daar ook al een review over.De kleuren in dit palette zijn erg divers. Je kunt er een hele neutrale look mee maken, maar je kunt ook flink los gaan met verschillende kleuren en tinten. Wel zijn de kleuren in het palette veelal allemaal warm van tint, waardoor je een hele mooie warme look kunt creëren. 

Er is veel variatie in matte en glanzende kleuren. De meeste neutrale tinten zijn mat en de opvallende tinten zijn glanzend. Het wordt maar eens tijd om een aantal swatches te maken van het I heart Chocolate palette.
De glanzende kleuren spatten echt van mijn arm af. De matte tinten zijn iets minder duidelijk te zien. Deze tinten zijn van zichzelf al licht van kleur en dan geven ze op je arm ook nog vrij weinig kleur af. Dat is een beetje jammer. Op mijn arm heb ik eenmaal geswatched en je ziet de kleur op zich. Hierdoor kun je waarschijnlijk de kleur prima opbouwen op je ogen. Met de glanzende kleuren kun je ook alle kanten op in verschillende soorten ooglooks. Ik heb een hele naturele look gemaakt met het palette om te kijken wat ik ervan vind. Op die manier kon ik goed de matte tinten op het oog testen en toch ook een glanzende tint. 
Ik moet zeggen dat ik heel tevreden ben over de matte tinten op het ooglid. Je ziet de mooie rood bruine matte tint in mijn buitenste ooghoek. Dat is een mooie tint die je goed kunt opbouwen naar jouw smaak. De overige tinten zijn wat simpel en vrij licht. Ook is het met de kwast het lastig aanbrengen van de glanzende kleuren, die hopen zich dan op. Deze kun je het beste aanbrengen met je vingertoppen. 

Binnenkort kun je nog een andere ooglook zien met het I Heart Chocolate palette, ik zal dan wat meer losgaan met verschillende kleuren en de glanzende kleuren iets meer naar voren laten komen. Zo heb je in elk geval een mooi idee voor een naturelle look met dit palette. 

Over het algemeen ben ik oké tevreden met dit palette. Het palette is niet een enorme musthave, maar wel een leuk begin om te proberen met verschillende tinten oogschaduw. Je kunt er vele kanten mee op en met een beetje meer moeite zet je toch een prachtige look op je ooglid. Je shopt het I Heart Mint Chocolate voor €9,95 bij onder andere Boozyshop De prijs zorgt er natuurlijk voor dat hij uiteraard in de budget categorie valt. 

Liefs, DaniëlleGeen opmerkingen:

Een reactie posten