zondag 21 april 2019

Zwitsal verzorgingsproducten

Zwitsal zachte creme
Voor de verzorging van je kindje bestaan er vele verschillende merken verzorgingsproducten. Ik heb ervoor gekozen om veelal Zwitsal te gaan gebruiken. Ik review vandaag de zachte crème, schuimbad en wasgel voor jullie. Uiteraard is het ook heerlijk om deze producten als volwassene te gebruiken ..Ik heb voor de producten van Zwitsal gekozen, omdat ik ze ontzettend lekker vind ruiken en het zo nu en dan zelf ook fijn vind om ze te gebruiken. Er waren ook andere merken die mij wel aanspraken, maar die ik qua prijs gewoon te duur vond. Daarnaast heb ik ook veel Zwitsal producten gekregen, dus dit vulde mooi mijn lijn aan.

Zwitsal zachte creme

Zwitsal zachte creme

De zachte crème is een dikke crème waar je de huid van je baby heerlijk zacht mee kunt krijgen en het ruikt uiteraard ook nog eens heerlijk. Ik merk dat deze crème de huid van Jaron goed verzorgd, hij wil nog wel eens wat droge beentjes hebben en dat is goed te verzorgen met deze zachte crème.
Wel moet ik zeggen dat als je de dag erna met je kindje gaat douchen hij echt enorm glad is, dus kijk daar uiteraard wel mee uit. Er blijft toch altijd een laagje op de huid achter, waar je wel verdacht op moet zijn. De Zwitsal zachte crème kost €2,79, dit is een flacon van 200 ml.

Zwitsal schuimbad

Zwitsal schuimbad

De eerste periode dat Jaron in bad gingen deden we er eigenlijk geen product in of wat badolie. Na een tijdje ben ik Zwitsal schuimbad gaan gebruiken. Dit zorgt voor een verzorgend badje met ook nog eens een leuk laagje schuim. Je hebt echt maar een heel klein beetje nodig om een lekker schuimbad te creëren, dit sprekend uit ervaring. Mijn vriend had lekker veel van de Zwitsal Schuimbad in het badje gedaan en daarna het water erop. Toen ontstond er enorm veel schuim en was Jaron niet meer te zien tussen al het schuim. Daarna zijn we nog maar even onder de douche gegaan om het schuim af te spoelen. Dit product zorgt voor een verzorgend laagje over de huid van je kindje, wat ik enorm fijn vind. Hierdoor hoef ik hem daarna niet meer in te smeren met de crème of ander product, want zijn huid is al zacht door de Zwitsal schuimbad. Ik denk dat dit een leuk product is voor alle leeftijden, vooral omdat je er zoveel schuim mee kunt maken ook al gebruik je maar een hele kleine hoeveelheid.  Een flacon Zwitsal schuimbad van 200 ml koop je voor €2,79.

Zwitsal zeepvrije wasgel

Zwitsal zeepvrije wasgel

De Zwitsal zeepvrije wasgel is een vrij basic en simpel product. Het een heerlijk product om je kindje lekker mee te wassen en heeft eigenlijk verder geen bijzonderheden. Ook dit product verzorgd de huid van je kindje lekker, waardoor het na het douchen zacht aanvoelt. Ik gebruik dit één keer in de week, na het douchen smeer ik de huid ook niet in met een ander verzorgingsproduct omdat dit het al prima verzorgd. De Zwitsal zeepvrije wasgel shop je voor €2,79 in een flacon van 200 ml.

Ik vind de producten van Zwitsal heerlijk en pak ze zelf stiekem ook wel eens onder de douche of na het douchen. Iedereen maakt uiteraard zijn eigen keuze in verzorgingsproducten en ik snap heel goed dat in Zwitsal bestandsdelen zitten waar niet iedereen achter staat. Weeg dit uiteraard goed voor jezelf af en kijk welke lijn producten bij jou past. Of dat je gewoon houdt van een ratjetoe aan producten, dat kan natuurlijk ook en is ook helemaal prima.

Liefs, Daniële

16 opmerkingen:

 1. ik gebruikte vroeger vooral wat in de anbieding was...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Deze producten gebruik ik ook voor mijn neefje. Ben altijd erg fan van Zwitsal.. Denk vooral om de geur en toch het neutrale effect voor de babyhuid

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ik vindt zwitsal altijd zo lekker ruiken. Ik zag laatst ook de geurstokjes en zit er nu aan te denken om ze te kopen voor in mijn slaapkamer.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zwitsal blijft gewoon ontzettend lekker. Ik gebruik het ook nog wel stiekem voor mijzelf. Dus ja, ik pak het ook wel eens stiekem haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Betaalbaar en vertrouwd. Wij hebben ook Zwitsal in huis.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heel leuk om te lezen, Zelfs al ruikt altijd zo lekker ❤

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik gebruik een aantal producten van Zwitsal ook voor mezelf, hihi.. Zo gebruik ik de shampoo voor het wassen van mijn make-up kwasten en ik ben dol op de eau de toilette van Zwitsal.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik houd van de geur van Zwitsal! Het roept bij mij een gevoel van nostalgie op. Ik vind het altijd een sympathiek merk.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik vind vooral de geur van Zwitsal zo lekker en ook best leuk dat door de jaren heen de verpakking nagenoeg hetzelfde is gebleven, dus echt een heel herkenbaar merk.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. De geur van Zwitsal vind ik heerlijk. We gebruiken de shampoo voor mijn dochter

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ja Metaalproducten zijn erg fijn. Ik gebruik het af en toe nog steeds zeker die shampoo wel 2x in de week.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik vind de geur van Zwitsal echt heerlijk! Mijn zoon er alleen niet tegen, dus wij zijn overgestapt op Naïf.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik hoor veel goeds over de zwitsal producten, maar ik denk dat het ook een beetje licht aan het huidje van je kind. Heb je een kindje met eczeem dan kan je beter voor een natuurlijk product gaan. Al met al fijne producten toch, die ik als nog geen mama zijnde ook gebruik om mijzelf mee in te smeren ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ik heb zelfs zwitsal parfum, zo gek ben ik erop!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ik vind de geur heerlijk en moet toegeven dat ik de shampoo soms nog voor mezelf gebruik, omdat hij zo heerlijk zacht wast!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ah ik ben dol op die geur van Zwitsal! Zelf gebruik ik de shampoo voor het wassen van mijn make-up kwasten.

  BeantwoordenVerwijderen