zondag 7 april 2019

Hema Quick Dry Silicon DropsMijn nagels lakken was eerder een klus waar ik lekker de tijd voor nam. Vooral voor het drogen van mijn nagels, dat kon altijd een eeuwigheid duren. Nu met een kleintje heb ik er niet heel veel tijd voor en is het wel handig dat je nagellak lekker snel droogt. Eens kijken of de Quick Dry Silicon Drops van Hema mij hierbij kunnen helpen..


Als allereerst wil ik zeggen dat ik de verpakking erg leuk en goed vind passen bij de beautyproducten van Hema. Het oogt lekker simpel, maar toch ook heel stijlvol. Dat vind ik sowieso van de huisstijl van Hema. Het doosje zorgt ervoor dat het product net even iets meer lijkt dan het eigenlijk is.
Als het alleen de flacon was geweest die je kocht, was het erg saai en simpel.Aan de zijkant van de verpakking wordt een duidelijk instructie gegeven voor het gebruik van het product. Je kunt de druppels dus gebruiken 60 seconden na het aanbrengen van je nagellak. Dat vind ik vrij vlot. Daarna zou je nagel direct droog moeten zijn.

Aan de andere zijkant zie je de enorm grote ingrediëntenlijst. Ik kan er hele wetenschappelijke teksten over schrijven, maar zelf begrijp ik daar niet heel veel van. Wel weet ik dat de eerste twee ingrediënten siliconen zijn, die ook benoemd worden aan de voorzijde van de verpakking. Waarschijnlijk zorgt het laatste ingrediënt ervoor om de eerste twee te combineren tot de druppels die ervoor zorgen dat je nagels snel drogen. Maar goed, dit zijn alleen maar gedachtenspinsels.De druppels zitten in een glazen flacon, wat er heel mooi en verzorgd uitziet. Daarnaast bevat het een pipet waardoor je de druppel makkelijk en doelgericht aan kan brengen op je nagel. En daarin ook goed kunt doseren in hoeveelheden.
Het product zelf kan ik verder niet heel veel bijzonders over zeggen of laten zien. Je brengt het product na 60 seconden aan en je nagels is binnen een paar tellen droog. Wel merk ik dat je goed overal de druppels moet aanbrengen, anders kan het zijn dat er nog delen van je nagel nat zijn.
Zo had ik zelf niet genoeg aan 1 à 2 druppels op mijn duim bijvoorbeeld. Daar ben je echt wel wat meer nodig om goed alle hoekjes droog te krijgen. Gelukkig kun je prima zien waar je het product hebt aangebracht, waardoor je hier direct op in kan spelen.

Al met al vind ik het een tof en goed product. Of het een milieubewust product is weet ik niet. Maar de HEMA Quick Dry druppels doen zeker hun werkt en zijn toch echt wel een uitkomst. Iedereen kan nu zijn nagels doen en niemand kan meer zeggen dat ze er geen tijd voor hebben of dat het veel tijd kost. Dat met deze druppels is dat zeker niet meer het geval. Ik ga ze zeker vaker gebruiken.

. Daniëlle

16 opmerkingen:

 1. Heel makkelijk, al heb ik tegenwoordig nagellak die ook binnen 60 seconden droog is, dus dan zou je dit niet eens nodig hebben. Ik vind het ook altijd frustrerend als het drogen et lang duurt.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. oe, dit is handig zeg!! Dit ga ik zeker onthouden

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh dit is zo handig! Zoiets had ik ooit al van Essence maar die is leeg dus heb weer een nieuwe nodig.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ideaal! Ik heb ook geen geduld om te wachten tot mijn nagellak droog is. Ik ga deze druppels van de HEMA zeker eens proberen

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat handig! Doordat mijn nagels niet snel genoeg drogen mislukken ze vaak... Ik heb zo weinig geduld haha! Dit zou wel een handigheidje kunnen zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik had nooit verwacht dat dit zou helpen. Dus toch? Mede door de lange droogtijd lak ik mijn nagels zelden. Misschien is dit dan een uitkomst.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Haha ik vind dit echt zo'n onzinproduct - sorry mag dat? Ik ben toch de enige aan de andere reacties te zien ;) Ik zou zeggen nagels lakken, de tijd nemen om te laten drogen en dat bekijken als lekker me-time dat je even niets hoeft te doen. Het is nu ook niet zo dat je 3 uur moet wachten! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wel handig want ik ben echt heel lomp met nagellak! Ik heb er ook geen geduld voor haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. wat handig! dit kende ik nog niet. Vroeger heb ik wel eens een soort nagellak gehad die je echte nagellak snel liet drogen; toch binnenkort eens naar de hema gaan...;

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat handig! Ik ben nu voorzien van acryl nagels maar ga het zeker onthouden!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. haha wat handig. Maar zou het zelf niet echt heel snel gebruiken. Als ik al de tijd zou nemen om mijn nagels te lakken (ben nogal lomp waardoor het er niet uitziet of er zo weer af is...) zou ik er juist lekker de tijd voornemen. Een lekkere tut-avond/middag. Me-time met een maskertje hier en een lakje daar :)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. haha, ik heb nog niet eens genoeg geduld om mijn nagels te lakken...zelfs niet nu de kinderen groot zijn...

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik twijfel of dit wel iets voor me is. Ik zou dan gewoon even wat langer gaan wapperen met mijn handen zodat de lak ook wel droog is.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Lijkt me erg handig. Meestal zijn ze bij mij net nog niet droog en dan moet ik opnieuw beginnen.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat een grappig product. Nog nooit van gehoord dat er een product bestond die je nagels sneller zouden laten drogen! Ik ga er ook eens naar kijken, want ik heb nooit het geduld ervoor

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wat handig zeg! Ik word altijd ongeduldig van nagels lakken dus dit zou vast helpen.

  BeantwoordenVerwijderen