zondag 3 maart 2019

Review: Kruidvat Skin Science Derma Sensitive Day/Night Cream

Review: Kruidvat Skin Science Derma Sensitive

Goede gezichtsverzorging kan best lastig zijn om te vinden. Iedereen heeft weer een andere huid, waardoor het heel lastig is te vinden wat perfect is voor jouw huid. Daarnaast heb je ook nog te maken met verschillende seizoenen waarin je huid ook droger of juist weer vetter kan zijn. Vandaag mijn mening over de Kruidvat Skin Science dag- en nachtcrème.Als eerste wil ik even mijn aandacht vestigen op de verpakking, want die vind ik er heel stijlvol uitzien. Daarnaast geeft het je ook het gevoel dat je een erg goed product aan het kopen bent. De producten worden geleverd in een net doosje, waarin ook nog eens een bijsluiter is toegevoegd. Er is veel aandacht besteed aan de kwaliteit van dit artikel en dat is aan de buitenkant al erg goed terug te zien. Daarnaast vind ik, net als de doosjes, de tubes er ook erg stijlvol uitzien. Het geeft een gevoel van een luxe product, maar toch is dat het niet. Want voor de dag- en nachtcrème betaal je €5.49, wat ik voor een goede crème echt budget vind. Maar dat moet uiteindelijk nog blijken natuurlijk.
De crème heeft een mooie pompflacon waardoor je prima kan doseren. Eén pompje is voldoende voor bijvoorbeeld op je wangen, twee voor je gehele gezicht en het derde pompje erbij zorgt ervoor dat je je hals er ook mee in kunt smeren.Aan de linkerkant zie je de dagcrème en de rechterkant de nachtcrème. Zoals je al wel ziet is de dagcrème van een iets nattere substantie. Wat overigens de meeste dagcrèmes zijn. En de nachtcrème is van een iets dikkere substantie. Beide producten smeren erg fijn uit en trekken daarna erg snel in. Wat ik erg fijn vind aan een dagcrème, want in de ochtend wil ik vlot beginnen met mijn make-up en niet hoeven wachten tot mijn dagcrème helemaal is ingetrokken. 

Over de geur van het product ben ik absoluut niet te spreken. Ik vind het een muffe geur en gewoon echt smerig. Maar dat kan natuurlijk ook aan mij liggen. 
De werking van het product is daarentegen wel erg goed. Mijn huid was echt kurkdroog en binnen een week gebruiken was dit al een heel stuk opgeknapt. Ik heb nog geen super zachte huid, maar dat ligt waarschijnlijk ook aan het ontzwangeren van mijn lichaam en de hormonen die daarbij nog door mijn lijf gieren. Ik vind het al erg belangrijk dat mijn enorm droge huid een stuk is opgeknapt en niet meer zo trekkerig aanvoelt. 

De dag- en nachtcrème bevatten Ection, wat ervoor moet zorgen dat de droge huid een stuk rustiger wordt. Daarmee bedoelen ze niet meer rood is, jeukt of trekt. Daar doet het voor mij erg goed zijn werking in .Al met al ben ik zeer tevreden met de dag- en nachtcrème combinatie. Al is de geur een beetje en tegenvaller, de werking is wel erg goed. En voor het bedrag dat je ervoor betaald is dat een enorme meevaller. Voor mij is het product echt de €5.49 waard. 

. Daniëlle9 opmerkingen:

 1. Dat klinkt heel erg fijn! Jammer van die geur...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Fijn dat het goed werkt. Zelf zou ik erg afknappen op de geur. Als ik mij met iets insmeer, wil ik wel dat het lekker ruikt.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Fijn dat je zegt dat de geur gewoon niet te harden is. Misschien hebben ze nog andere geuren van dit product?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind geur altijd erg belangrijk bij producten, jammer!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een eerlijke review, fijn dat je open bent over de geur. Dat vind ik altijd wel belangrijk, maar uiteindelijk gaat het om de werking dus super dat het zo goed werkt voor je.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat fijn dat deze bevalt. Ik gebruik zelf een creme met aloe vera erin, dat werkt voor mij goed (en ruikt ook lekker).

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik ben echt overtuigd van de producten van het kruidvat, ik heb onlangs wat producten gekocht voor wallen en rimpeltjes en moet zeggen dat ze echt wonderwel goed werken

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Die pompflacon is wel erg handig! Ben benieuwd naar de andere ingrediënten..

  BeantwoordenVerwijderen