zondag 31 maart 2019

MineralSkin Ultra Rich Hylaronic Serum


MineralSkin Hylaronzuur serum

Om een droge huid tegen te gaan heb je vele verschillende middeltjes. Eén van de middelen is een serum. Daarom test ik vandaag een serum om mijn kurkdroge huid te temmen. Zal het werken?



MineralSkin Hylaronzuur serum

Een serum is een product dat je naast je dagelijkse gezichtsverzorging gebruikt. Een serum bevat verschillende bestanddelen die vaak ook voorkomen in je dag en nacht verzorging, maar dan in een geconcentreerde vorm. Daarnaast bevat het bestanddelen die net een extraatje geven aan je huid. 
In dit serum van MineralSkin hyaluronzuur toegevoegd, dit zorgt ervoor dat je huid het vocht langduriger vasthoudt. Daarnaast moet dit ook een volumineuze, vollere en jeugdigere huid geven. 

MineralSkin Hylaronzuur serum

MineralSkin Hylaronzuur serum

Andere bestanddelen in de Xmineral serum zijn vitamine C, dode zeemineralen en geavanceerde peptide. Deze voeden en verzorgen je huid, waardoor het ook nog voller en sterker wordt. 

Als je het serum gebruikt, hoef je vaak maar een paar druppels te gebruiken. Dit komt dat het een geconcentreerder product is, waardoor je er minder van hoeft te gebruiken. Alleen betekent dit ook dat het vaak een duurder product is. Je shopt dit serum voor €39.50 

MineralSkin Hylaronzuur serum

MineralSkin Hylaronzuur serum

Het serum wordt geleverd met een dopje erop. Deze dop kun je dan vervangen voor een andere dop die ik bijgevoegd in het doosjes. Deze dop bevat een pipet, waarmee je het product makkelijk op je huid kan aanbrengen in kleine hoeveelheden. 

Zodra je het product aanbrengt op je huid voelt het heel zacht aan. Het verdelen over de huid gaat ook erg prettig. Ik heb drie kleine druppels op mijn gezicht gebruikt om mijn wangen, voorhoofd en neus in te smeren. Na het aanbrengen trekt het product vrij snel in de huid en voel je gelijk dat je huid strakker aanvoelt. Ik kan niet zeggen of ik dit nu een positief of negatief effect vind.
Hierna breng ik gelijk mijn dag of nachtverzorging aan en voelt mijn huid heerlijk zacht aan. Waarschijnlijk heeft dit strakke gevoel toch een goed effect op je huid.

MineralSkin Hylaronzuur serum

Al met al vind ik het een fijn product. Het is makkelijk en snel in gebruik met de bijgevoegde pipet en het trekt vlot in je huid. Het trekkerige gevoel is even wennen, maar na het aanbrengen van de verdere verzorging voelt je huid erg zacht en verzorgt aan. Ik ben zeker tevreden over de Xmineral serum. Het product is niet geheel budget, maar als je kijkt naar prijs/kwaliteit verhouding, denk ik dat het product die bedrag ook wel waard is. Je kunt dit het Xmineral serum langdurig gebruiken, waardoor het naar verhouding niet enorm duur is. Nog even kort de vraag beantwoorden of het mijn droge huid kan temmen. Het antwoord daarop is JA!. Het serum heeft mijn droge huid zeker getemd, wat natuurlijk een erg fijne bijkomstigheid is.

. Daniëlle


10 opmerkingen:

 1. Ik heb ook al jaren een droge huid al veel geprobeerd maar niks hielp

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik gebruik ook altijd een serum, vind de textuur altijd zo fijn! Ook aangenaam als je hem in de zomer even in de koelkast zet voor gebruikt!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dit klinkt als een erg fijn serum, vooral omdat hyaluronzuur je rimpels opvult. Prima dus om als extraatje te gebruiken. Ik ben benieuwd of je zelf merkt dat dit iets doet voor je rimpels/donkere vlekken op je huid.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dit klinkt wel goed moet ik zeggen. Ik heb een vochtarme huid, dus misschien is dit wel wat voor mij.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Klinkt inderdaad als een fijn product. Ik gebruik geen serum, maar misschien zou ik dat toch moeten gaan doen

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Als je ook iets hebt voor bovenop het hoofd, hoor ik het graag!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Lijkt me een fijn product zoals jij het beschrijft. Een serum heb ik eigenlijk nog niet eerder geprobeerd. Misschien maar eens doen.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik vind het een beetje medisch aandoen, met zo'n pipet, dat staat me tegen - maar aan de andere kant moet ik eerlijk zeggen dat het wel heel fijn klinkt. Ik heb erg last van een droge huid namelijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Interessant product. Ik ben benieuwd naar de lange termijn resultaten.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik heb ook best een droge huid maar verder dan een crèmepje ervoor kom ik niet echt..

  BeantwoordenVerwijderen