donderdag 21 maart 2019

Mama: Miskopen voor mijn baby

Baby's Feet on Brown Wicker Basket
Tijdens mijn zwangerschap shop je natuurlijk allerlei dingen voor je kindje op komst. Uiteraard zitten daar dingen tussen die je niet meer wilt missen, maar ook een aantal dingen waarvan je later denkt waarom. Ik deel een aantal miskopen die ik heb gedaan tijdens mijn zwangerschap.1. Draagzak

Het aanschaffen van een goede, maar ook leuke draagzak is best een uitgave. Tip van mij: Leen eerst een van iemand anders, zodat je erachter kunt komen of je kindje het wel fijn vind. Ik heb namelijk een hele leuke draagzak aangeschaft voor €80 of €90 en mijn zoontjes vind het vreselijk. Nu moet ik zeggen dat ik misschien ook veel te laat mee begonnen ben om hem erin te doen. Maar voor mij was dit echt een dure uitgave en ook nog eens een miskoop.

2. Spenen

Je hebt ze in allerlei soorten en maten en je krijgt er ook een aantal in van die gratis boxen. Daar zou ik het eerst bij laten. Mijn zoontjes vind een speen namelijk helemaal niets en gooit hem er telkens weer uit. Daar liggen dan al die leuke spenen in de kast. Ook hierbij test het eerst uit met de verschillende uit de box en research goed welke goed bij jou baby zou kunnen passen.

3. Verzorgingsproducten

Ik heb zelf uiteraard een aantal dingen geshopt voor in bad of douche. Maar je krijgt er ook enorm veel. Ik heb nu voor jaren een voorraadje aan producten voor onder de douche of in bad. En ook nog eens van verschillende merken. Daarnaast vind ik een babyshampoo ook wel erg ver gezocht, ik neem aan dat de producten voor de body ook niet prikken in de oogjes van je baby. Waardoor je die ook prima kunt gebruiken als shampoo en daarnaast is het ook nog eens beter om het alleen te wassen met water.

4. Schoentjes

Ik heb er gelukkig geen fortuin aan uitgegeven, want ik heb ze geshopt op Aliexpress. Maar schoentjes, je doet ze toch niet aan als ze nog zo klein zijn. En als wat groter zijn lijkt het me helemaal niet fijn met kruipen en als ze nog groter zijn wil je uiteraard een goede schoen voor je kindje met een goede zool.

Er zijn vast nog wel meer miskopen die ik heb gedaan. Welke miskoop heb jij gedaan voor je kindje?
Liefs, Daniƫlle

1 opmerking:

  1. Wat grappig, ik denk dat elke moeder wel zo’n lijstje kan maken.

    BeantwoordenVerwijderen