zondag 17 maart 2019

Beauty: Hema Foaming Shower Gel Watermeloen


Foaming doucheproducten vind ik altijd heerlijk. Het voelt heerlijk zacht aan en de geuren zijn vaak echt heerlijk. Wel zit er enorm verschil in qua merk en hoeveelheden in de flacon. Wat ik van deze watermeloen versie van de Hema vind lees je in dit artikel. Als eerste moet ik zeggen dat ik de flacon er echt geweldig uit vind zien. Enorm kleurrijk en natuurlijk precies een watermeloen. Als je de dop van de flacon haalt, dan komt de watermeloen geur je al tegemoet. Het ruikt echt heerlijk zoet, ik houd er van. 


Het product is prima te doseren met deze handige dop. Wat ik altijd wel jammer vind is dat de meeste foaming producten nog geen gebruik maken van druk door lucht. Natuurlijk zal dit het product duurder maken, maar toch ben ik daar wel een enorme voorstander van.

Zodra je het product op je hand spuit neemt de geur al enorm af, je ruikt nog een hele lichte watermeloen geur. Zodra je het product onder de douche op je huid aanbrengt is er niets te ruiken van watermeloen. Alleen een heel apart chemisch luchtje, ik vond het echt enorm vies. Dat vond ik wel een enorme tegenvaller.


Of dit product iets met je huid doet, vraag ik me af. Mijn huid werd er niet droog van, maar ook niet enorm zacht of verzorgt. Nu belooft de flacon dat ook niet heel specifiek, maar toch verwacht je dit soort dingen wel standaard van een douche of verzorgingsproduct.

Al met al ben ik niet heel erg te spreken over het product. De geur vind ik onder de douche echt een enorme tegenvaller en ook merk ik niet heel veel effect op mijn huid. Persoonlijk zou ik het product niet aanraden en ook niet nogmaals aanschaffen. Dan zijn de andere douche foams van Hema stukken beter.

De precieze prijs van deze Foaming shower gel kan ik niet terug vinden, maar dit zal rond de €2,25 zijn geweest. Dit vergeleken met de andere foaming gels van Hema. Uiteraard is dit absoluut budgetproof en daarvoor geslaagd. Nu nog even de geur verbeteren.

. Danielle

10 opmerkingen:

 1. Wat ziet dat er gezellig uit! Leuk om iemand cadeau te doen! Leuk om neer te zetten in de badkamer ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ah dat ziet er heel leuk uit en zeker voor dat prijsje!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuk en vrolijke verpakking, erg leuk. Deze ken ik nog niet, maar als ik bij de Hema kom ga ik even kijken.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het ziet er leuk uit, maar als je niets meer ruikt terwijl je het gebruikt of in ieder geval niets lekkers, dan is het niet de beste koop denk ik.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik werd heel vrolijk toen ik dit product zag, maar je bent helaas niet enthousiast.. ZO jammer als een product er zo leuk uit ziet, maar zo waardeloos is qua kwaliteit.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hij klonk heel lekker, tot je bij het daadwerkelijk gebruiken kwam! Erg jammer!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Het begon goed en hij ziet er leuk uit, maar wat jammer dat het zo waardeloos is!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik moet zeggen dat ik make up en beautty producten van de Hema wel vaker vind tegenvallen. Ik vind die hele fruit lijn er wel superleuk uit zien. Ik heb zo'n watermeloen spons gekocht een tijd terug.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Deze showerfoam had ik al eens zien staan bij de Hema, maar niet gekocht. Was al bang dat de geur zou tegenvallen en ik ben wel een echte watermeloenfan.

  Liefs,
  Marloes

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat jammer dat het product tegenvalt. Geur is wel echt belangrijk bij verzorgingsproducten.
  Overigens ben ik dol op watermeloen 🙂

  BeantwoordenVerwijderen