woensdag 20 maart 2019

Beauty: Goodiebox


In een heel ver verleden maakte ik nog video's over de Glossybox, inmiddels zijn we al heel wat verschillende merken en boxen verder. Tegenwoordig heb je onder andere de Goodiebox, ik was enorm benieuwd naar deze box en natuurlijk naar de inhoud dat ik hem maar eens bestelde.De Goodiebox shop je voor €19,95 en de waarde van de inhoud verschilt uiteraard enorm.
Als het goed is, is de waarde van deze box €99,-


Het leuke aan deze boxen vind ik, dat het een soort van laatjes zijn. Je kunt de boxen dus heel leuk gebruiken om je beautyproducten in op te bergen. Uiteindelijk heb je allerlei verschillende kleurtjes bij elkaar, wat er natuurlijk ontzettend leuk uitziet.
Deze box heeft een geel laatje, wat lekker zomers en fris eruit ziet. 


De inhoud van deze box is:
- Mesauda Milano Rock Nail Hardening €9,-
- Batiste Mini Dry shampoo €2.19
- BellaPierre Cosmetics Banana Setting Powder €25
- Raunsborg Handcrème €16.70
- Miqura Preparty Moisturizing Mask €9.50
- AME Much More Lashes €10

* Omdat dit de eerste box was die ik ontving kreeg ik een extraatje.
- JorgObe Scrub Mask €24.70


Ik moet zeggen dat ik de inhoud van de box echt enorm divers en leuk vind. Je kunt er alle kanten mee op en dit zijn allemaal producten die we allemaal ook wel eens gebruiken. Ik ben zeer tevreden over de inhoud van de box. Met het geven van review kun je ook nog weer punten verdienen, die je dan weer kunt gebruiken bij het opnieuw aanschaffen van de producten. Goodiebox heeft namelijk een shop erbij waar vele producten uit de boxen nogmaals worden aangeboden om zelf te shoppen. Daarnaast kun je ook wat langer sparen en daarmee een gratis box shoppen. Maar dan moeten we nog een aantal boxen ontvangen en reviews schrijven. 

Overigens kun je binnenkort over alle producten en review verwachten op mijn blog, maar eerst moet ik ze maar eens even lekker gaan testen en bekijken wat ik ervan vind. 
Heb jij nou ook zin om jezelf te verwennen, dan shop je al een Goodiebox voor 19,95. Als je via deze link shopt https://goo.gl/f1K6jy ontvang ik een leuk extraatje in mijn volgende box. Dit artikel is overigens niet geschreven vanuit een samenwerking, ik heb de box zelf aangeschaft. 

. Daniëlle
1 opmerking:

  1. Fijn he die goodieboxxen! Ik ben zelf ook lid en vind het elke maand een feestje om te ontvangen.

    BeantwoordenVerwijderen