zaterdag 2 maart 2019

5 redenen waarom je een mok zou moeten bedrukken


Een mok met een toffe afbeelding, het is misschien niet voor iedereen iets van deze tijd. Maar toch blijf ik het geweldig vinden. Mokken zijn ideaal voor een enorme bak thee, ik vind het heerlijk en wat is er nou leuker om ook nog eens een unieke mok te hebben. Ik geef vijf redenen waarom je een mok zou moeten bedrukken, waardoor je er vast en zeker ook voor zwicht.1. Aankondiging zwangerschap of huwelijk

Tegenwoordig heb je hele gave mokken waarbij er iets magisch gebeurt. Op het eerste oog zijn de mokken namelijk gewoon zwart, maar zodra je er een warme drank in schenk gebeurt er iets magisch. Er komt namelijk je foto of andere bedrukking onder tevoorschijn. Hoe leuk is dat als je bijvoorbeeld je ouders verteld dat jullie zwanger zijn. Of dat je gaat trouwen. Ik ga deze mok zeker nog een onthouden voor een leuke aankondiging. 

2. Een cadeautje voor je werknemers of collega's 

Op je werk drinkt vast een ieder koffie of thee. Hoe leuk is het om dat uit een toffe mok te doen. Leuk als het een speciale dag is om al je werknemers of collega's te trakteren op een toffe mok, om daar de hele dag uit te drinken. Ik als theeleut zou er heel blij van worden op mijn werk. Een heerlijk slomp thee mee voor de klas, wordt het ook niet zo snel koud als je het vergeet. 

3. Als promotie voor je bedrijf

Natuurlijk kun je het cadeau geven aan je werknemers of collega's, maar waarom niet ook aan je klanten of toekomstige klanten. De beste promotie is met gratis producten. Pennen doen het ook altijd enorm goed, dan doen mokken dat vast en zeker ook. Mokken zijn ook nog eens groter in beeld met de reclame van je bedrijf dan een kleine pen, waarop je de reclame amper kunt lezen. 

4. Een heel tof verjaardagscadeau

Heb je nog die ene foto met een toffe herinnering van jou en je vriendin. Of juist een hilarische herinnering waar je vriendin niet meer aan terug wil denken, maar jij toch haar even weer aan wil laten herinneren. Bedruk het op een mok en bij elke slok die je drinkt zul je weer denken aan die mooie herinnering, vriendschap of andere mooie gedachte. Ik zou wel blij worden als ik zo'n toffe mok zou krijgen met een mooie herinnering erop. Het zal niet perfect staan tussen alle andere kopjes in de kast, maar deze mok is dan wel enorm uniek. 

5. Gewoon voor jezelf

Heb je voor jezelf een mooie herinnering, spreuk of prachtige foto. Waarom zou je niet een mok voor jezelf kunnen laten bedrukken. Maak voor jezelf een mok waar je blij van wordt als je je even wat minder voelt. Trek je chill outfit aan, pak een stuk chocolade, vul je mok met thee of koffie en plof lekker op de bank voor even een momentje voor jezelf. Hoe fijn is dat met een mok waar ook nog eens iets op staat waar je heel blij van wordt. Ik kan genoeg dingen bedenken die ik op de mok zou willen. Dan kan ik het helaas niet houden bij het aanschaffen van één mok... 

. Daniëlle*Dit artikel is geschreven vanuit een samenwerking.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten