maandag 14 januari 2019

Schoenen, ik kan er niet genoeg van krijgen.

Nike Cortez schoenen, blijft de sneaker trend in 2019

Al jaren houd ik van schoenen, ik heb er dan ook tientallen in mijn kast staan. Inmiddels heb ik het shoppen van schoenen wel flink in mindering gebracht, want ik draag toch altijd mijn favoriete schoenen. Een heleboel staan in de kast maar mooi te zijn, wat ik persoonlijk ook niet heel erg vind. Ze komen altijd wel weer van pas denk ik dan altijd. De schoenentrends veranderen ontzettend snel. Zo was het nog een no go voor dames om sneakers te dragen en het andere moment dragen bijna alle dames sneakers. Sneakers zijn tegenwoordig vrouwelijker geworden in hun ontwerpen. Maar daarnaast kun je een stoere sneakers ook prima combineren met een jurkje. Er zijn vele mogelijkheden, stijlen en trends. 

Ik moest wel even wennen aan het feit dat ik ook aan de sneaker trend moest geloven. Natuurlijk had ik er ook niet voor kunnen kiezen, maar het comfort van een sneaker sprak mij wel enorm aan. Al snel vond ik mijn favoriete sneaker, waar ik jaren veel plezier aan gehad heb. Helaas heb ik deze niet meer, deze heeft echt kilometers met mij gelopen en die waren echt flink af. 

Op dit moment heb ik een hele toffe Nike sneaker in mijn kast staan in een mooie donker groene kleur. Deze sneaker match bij vele verschillende outfits en loopt echt heerlijk, ik houd ervan. Maar toch blijf ik altijd online neuzen naar andere schoenen of een andere vette sneaker. 

Tijdens mij zoektocht kwam ik terecht bij de Nike Cortez, op zich een hele stoere mannelijke schoen. Maar hij is in vele soorten en kleuren te verkrijgen, waaronder in roze velvet. Dat vind ik er echt zo ontzettend tof uitzien! Deze staat op mijn wishlist.
Wat wel leuk is om te weten over de Nike Cortez is dat deze schoenen al jaren lang bestaat. Het is namelijk de eerste sneaker ontwikkeld door Bill Bowerman en Phil Knight. De schoen werd in 1968 al ontwikkeld, maar werd in 1972 pas uitgegeven. Ik vind het heel gaaf dat deze jaren al zo lang bestaat en dat deze schoen telkens verbeterd en verder door ontwikkeld is. Maar toch heeft het altijd zijn eigen uiterlijk gehouden. Een heel tof feitje die ik tijdens mijn zoektocht ook nog eens tegenkwam.

Ik draag mijn sneakers niet dagelijks en wissel het veel af met verschillende laarsjes en boots. Ik houd van lekker wisselen met schoenen. Wanneer ik een lange dag heb op mijn werk trek ik wel sneller mijn sneakers uit de kast. Want pijnlijke voeten aan het eind van de dag daar houd ik niet van en daar heb je totaal geen last van bij een goede sneaker. 
Ik ben wel heel nieuwsgierig hoe lang deze sneaker trend nog door zal gaan. In 2019 gaan we het vast nog heel veel zien en vele verschillende combinaties.


Liefs, Daniƫlle

 Instagram Theloveforpink Pinterest Theloveforpink 


*Dit artikel is geschreven vanuit een samenwerking

1 opmerking: