zondag 13 januari 2019

Een hangmat, waarom alleen in de zomer?

Hangmat Tropilex voor zowel zomer als winter

Vaak denk je bij een hangmat aan de zomer. Lekker tussen twee bomen, het liefst natuurlijk palmbomen. Maar de winter komt daarbij niet op bij de meeste mensen. Maar juist het hele jaar door kun je jouw hangmat prima gebruiken. Ik review een toffe hangmat en geef wat inspiratie waar ze te gebruiken.Een hangmat is natuurlijk een ontzettend gaaf item voor in je interieur. Je kunt hem buiten in de tuin gebruiken, hangend aan een prachtige boom. Maar ook in huis zijn er ontzettend toffe mogelijkheden mee. Wel ga je dan eerder voor een hangstoel dan een hangmat. Als ik in het artikel spreek over een hangmat bedoel ik daar vooral ook de hangstoelen mee.

Hoe tof is een hangmat in je woonkamer. Waarschijnlijk een hele mooi eyecatcher waar iedereen wel graag in wil zitten. Je kunt hem toevoegen aan je zithoek, maar hoe leuk is het om een lees of relax hoekje te creeëren met deze hangmat. Daarnaast heb je ook hangmatten speciaal voor baby's. Daar kan je je baby in leggen en hij zal heerlijk ontspannen door het rustig heen en weer bewegen van de hangmat.

Hangmat Tropilex voor zowel zomer als winter


Op de babykamer of je eigen slaapkamer. Als de slaapkamer meer jouw ontspan plek is, waarom hang je hem daar niet op om een heel goed boek te gaan lezen. Daarnaast is een hele mooi plek ook de babykamer. Lukt het je baby even niet om in slaap te komen, dan kun je er samen lekker in zitten en wieg je je kindje vast en zeker heerlijk in slaap.
Genoeg leuke ideeën zoals je wel merk om je hangmat zowel zomers als winters goed te kunnen gebruiken. En dan is die grote uitgave, ook niet meer zo'n grote uitgave. Want je gebruik de hangmat het hele jaar door.

Ik ontving een hele toffe hangstoel van het merk Tropilex. Je zag hem al in eerder foto's voorbij komen. Ik heb gekozen voor een neutrale tint. Het verhuizen zit bij ons nog in het verschiet dus een kleur kiezen vond ik daarin een beetje spannend. Straks match dat helemaal niet meer bij onze nieuwe woning. Je kunt de hangmat bevestigen met een ophangset, maar je hebt ook een hangmat standaard waar je je hangmat op kunt bevestigen.

Hangmat Tropilex voor zowel zomer als winter

Hangmat Tropilex voor zowel zomer als winter

Hangmat Tropilex voor zowel zomer als winter

Hangmat Tropilex voor zowel zomer als winter

Zelf heb ik voor het idee even een boom bij mijn moeder gebruikt om even te laten zien hoe je het zou kunnen ophangen. Ik moet bij ons thuis nog de ideale plek vinden, maar ik twijfel nog een beetje. De ophangset is van enorm stevige kwaliteit en ziet er erg goed uit.
Ook de hangmat is prachtig, de stof is fijn om in te zitten en het ziet er zo ontzettend gaaf uit. Ik zou dit echt in mijn woonkamer kunnen hangen als die iets groter was.

Waar zou jij een hangmat ophangen? Zou je kiezen voor binnen of toch buiten?

Liefs, Danielle

 Instagram Theloveforpink Pinterest Theloveforpink 


2 opmerkingen:

  1. M'n broer en schoonzus hebben er eentje (in de tuin, onder een afdak), heerlijk om daar in te zitten / hangen! In de zomer van 2017 was m'n neefje een paar maanden oud, en het was dan zó fijn om samen in de hangmat te luieren, met hem op schoot ♥ Zelf zou ik een hangmat buiten ophangen, in huis zou ik dat te rommelig vinden denk ik.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Benieuwd hoe vaak je zo'n ding echt gebruikt als je hem binnen hangt. Is het dan niet al gauw een sta in de weg?

    BeantwoordenVerwijderen