maandag 29 oktober 2018

Unieke cadeaus voor het hele gezin

Presents presenting paper
Photo on Foter.com

Cadeaus krijgen is natuurlijk hartstikke leuk, maar het geven van het cadeaus vind ik ook altijd erg  leuk om te doen. Iemand blij maken met iets wat hij of zij nog graag zou willen hebben of gewoon iemand zomaar verrassen. Je kunt een cadeau zomaar geven of voor een speciale gelegenheid, er is altijd wel een goede reden om iemand blij te maken. Hoe klein of hoe groot, dat maakt niet uit.Soms is het best lastig een geschikt cadeau te vinden voor iemand. Of je wil een uniek item geven. Daarnaast vind ik het voor de één heel makkelijk om een cadeau te vinden, maar voor een ander weer super lastig. Je kunt natuurlijk voor een cadeaubon gaan of een envelop met geld, maar het geven van cadeaus is toch wel een stuk leuker. Daarom dit artikel waarin ik een aantal leuke cadeaus voor het hele gezin op een rijtje voor je zet. Dat zijn deze leuke cadeautjes!

Cadeaus voor hem

Een cadeau vinden voor een man vind ik altijd erg lastig. De ene man houdt wel van het krijgen van geuren en/of verzorgingsproducten, maar er zijn ook mannen die dat helemaal niets vinden. Maar kom dan maar eens op een leuk cadeau voor een man en ook nog eens iets wat hij niet heeft. Ik kwam een uniek cadeau tegen wat ik heel gaaf vond, dat is het scheersetje, met een mooie en goede scheerkwast! Daarnaast is het voor de man die het wel leuk vind om te krijgen een heerlijke verzorging set ook leuk. Ook kwam ik nog een uniek cadeau tegen, waar ik persoonlijk nog nooit aan gedacht heb om cadeau te geven. Dat is de koffie. Voor een koffieliefhebber is dat natuurlijk hartstikke leuk om een unieke koffie te krijgen en te kunnen proeven.

Cadeaus voor haar

Cadeaus vinden voor vrouwen vind ik persoonlijk altijd een stuk makkelijk om te kopen. Je kunt ze altijd wel blij maken met lekkere verzorgingsproducten, een fijn geurtje of heerlijke chocolade. Hier boven zie je een aantal leuke cadeau ideeën voor haar. Zoals ik al zei bad en douche producten doen het altijd goed, persoonlijk vind ik dat ook altijd heel leuk om te krijgen. Hoe leuk zijn de donuts voor in bad! En welke vrouw kun je nu niet blij maken met chocolade en vooral chocolade die net even anders is dan anders.

Cadeaus voor kinderen

Afbeeldingsresultaat voor axxo tablet

Een cadeau kopen voor kinderen is net als voor vrouwen wel een stuk makkelijker dan een cadeau kopen voor mannen. Tenzij het betreffende kind natuurlijk alles al heeft, maar dat lijkt me niet altijd het geval. Cadeaus voor kinderen kun je ook zo duur maken als je zelf maar wilt. Je kunt voor kleine cadeaus gaan als een simpele stuiterbal, maar als je echt wilt uitpakken kun je ook gaan voor een educatieve kindertablet. Een cadeau waar kinderen vaak een stuk meer aan zullen hebben en niet zo snel in de kast zal belanden als ander speelgoed.

Ben jij goed in het scoren van toffe cadeaus?
Laat het me zeker even weten als je nog leuke tips hebt!

Liefs, Daniëlle

26 opmerkingen:

 1. Ik zie donuts, ik ben verkocht haha!
  Voor vrouwen vind ik het makkelijker om een cadeautje te verzinnen. Behalve voor een vriendin van me die laatst een housewarming deed (ze woonde er al een tijdje), voor haar was het heel lastig want ze houd niet zo van prulletjes en er hoefde niet echt meer geklust te worden. Ik heb haar een keukensetje (handzeep en afwasmiddel) van Rituals gegeven (want dat kan je gebruiken) en ze was er gelukkig blij mee :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ga voor de koffie! ben er helemaal gek van. En ja, kadootjes kopen is altijd lastig. Leuke tips!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke cadeau ideetjes ik vind vooral de donuts erg leuk helaas heb ik geen bad

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ik moet er echt nog in gana duiken voor de feestdagen. maar bedankt voor de tips

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke tips allemaal, handig zo voor de feestdagen! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Cadeautips zijn in deze periode van het jaar altijd welkom :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. ik koop eigenlijk maar een kleinigheidje voor mijn vriend. Niets bijzonders. Maar ik vind het altijd wel lastig om iets te kopen

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Superfijne tips! Ik ben altijd op zoek naar het perfecte cadeau, dus ik hou van dit soort inspiratie =D

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Die donuts voor in bad zijn leuk! Die zouden mijn dochters ook heel gaaf vinden. Al denk ik dat de tablet ook wel een succes zal zijn

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat leuke tips allemaal! Die donuts zijn geweldig :o

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik wordt altijd blij van dit soort artikelen, want een cadeau uitzoeken is niet altijd makkelijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Oh ik ben een ramp met cadeautjes dus zulke blogs vind ik altijd heel fijn om te lezen. Het inspireert en dan denk ik: Oh ja! Je kan natuurlijk ook zo'n cadeau geven. Net zoals de koffie...ik zou er nooit opkomen haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat een leuk artikel! Zelf wil ik altijd originele cadeautjes verzinnen, maar dit is altijd nog een hele klus. Daarom zijn zulke artikelen heel handig :)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Cadeautjes zijn heel makkelijk: boeken en chocolade! Dan maak je van mij een blij man, haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Zo moeilijk altijd, cadeautjes bedenken! Zelfs voor mijzelf weet ik niet eens wat ik moet vragen haha. Thanks voor de ideeën!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Kado voor een man vind ik altijd echt super lastig. Voor vrouwen weet ik vaak wel wat leuks te kopen

  BeantwoordenVerwijderen
 17. het i sbij mij vooral een kwestie van : hoe goed ken ik de persoon ? en niet is het man/vrouw/kind

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Ohh ik wil die bad donuts haha die zijn echt heel leuk!
  Vind zelf kado voor mensen die ik minder goed ken heel lastig, voor mensen die dichter bij me staan gaat het me altijd wel goed af

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Ik geef heel graag een fotoherinnering : bv canvas met een gemeenschappelijke herinnering, een klein fotoboekje, ... meeste mensen zijn daar wel heel blij mee.

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Cadeautips zijn altijd welkom. Ik vind het ieder jaar weer zo lastig dat ik maar op tijd begin om niet met lege handen aan te komen.

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Erg leuke tips ga er zeker eens voor kijken

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Ze zijn erg leuk cadeautjes. Thanks for de tips

  https://dhini/nl

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Leuke tips! Die roze tablet is zo leuk en de donuts voor in bad ook!

  BeantwoordenVerwijderen