maandag 22 oktober 2018

Kinderkleding voor het najaarEen tijdje terug schreef ik al over de mooie najaarscollecties die alweer in de winkels liggen. Deze collecties stonden in het teken van dameskleding, maar als  ‘mommy to be’ of moeder is het natuurlijk net zo leuk om te shoppen voor je kids. Dus ik deed wat inspiratie op!


Een baby winterjas shoppen
Het shoppen van een winterjas voor mezelf vind ik altijd een enorme drama. Er is bij mij altijd wel iets mis met een winterjas. Of het is te vormloos en je ziet er uit als een zoutzak of het is weer niet warm genoeg. Maar voor je kids is het natuurlijk veel leuker om te doen, ik zet een aantal toffe baby winterjassen op een rijtje voor je !


De jassen zijn van een aantal hele toffe merken, zelfs merken waar ik persoonlijk nog nooit van gehoord had. Maar jullie vast en zekers als ervaren moeders. De prijzen van de jassen variëren van €17,99 voor hele leuke sale items tot €99,95. Je kunt er dus aan uitgeven wat je wilt en er is voor elke portemonnee en smaak wel een heel leuke te vinden. Ik vind persoonlijk de gele parka jas heel tof voor onze kleine man, deze is van het merk AmmeHoela. Kende jij dit merk al?

Naast dat je per kledingcategorie kunt shoppen kun je natuurlijk ook kijken wat alle leuke merken allemaal in hun najaarscollecties hebben. Ik neem even een kijkje bij Z8 en Noppies.

Z8 najaarskleding

Bij Z8 baby kleding zie je veelal de kleuren rood, groen en blauw terugkomen. En dan is een hele specifieke tinten vind ik persoonlijk. De groene kleur vind ik heel gaaf en zie je niet veel bij andere merken, wat het erg uniek maakt. Ik ben hier wel even naar inspiratie gaan kijken voor jongens, omdat ik natuurlijk een jongen krijg. Voor meisje hebben ze ook zo ongelofelijk veel leuke items!

Noppies najaarskleding

Noppies  is wel echt één van mijn favoriete merken. Mooie kleding van zeer goede kwaliteit. Ze hebben een paar leuke items toegevoegd aan hun collectie die je ook zult zien in mijn inspiratiebord, maar daarnaast hebben ze ook gewoon hele toffe items al in de collectie. Kijk dat gebreide vest nu, zo ontzettend stoer. Ook hier laat ik jullie alleen inspiratie voor jongens zien, maar voor meisjes hebben ze ook weer hele mooie items, in prachtige kleuren en dessins.

Heb jij al leuke items geshopt voor het najaar? Voor jezelf of voor je kids?
Laat het even weten, ik ben heel benieuwd wat jullie favoriet merken zijn!
Liefs, Danielle


 Instagram TheloveforpinkPinterest TheloveforpinkDit artikel is geschreven vanuit een samenwerking.

19 opmerkingen:

Batboy Batboy zei

Ja voor de kids wel, maar nog niet voor mijzelf. Heb zeker nog een winterjas en truien nodig en de jongens kunnen natuurlijk nog wel wat extra gebruiken haha

Nicole orriëns zei

Ik heb inmiddels wat vestjes gekocht bij de Hema voor het najaar. De babyjasjes vind ik erg lief!

Kiki's Kloset zei

ik heb eindelijk een fijne winterjas gescoord voor mezelf. Kan ik de kou weer in

Marsha von Winckelmann zei

Wat een ontzettende leuke kleertjes! Ik heb precies hetzelfde met een winterjas. Ik kan nooit een goede vinden.

Priscilla Dijkstra zei

Super Leuk! Ben vooral weg van het okergele jasje. Echt mijn favo kleur.

Groentje Gezond zei

Wat een stoere kinderkleding, helemaal leuk! Ik loop volgens mij alweer veel te lang in dezelfde winterjas maar hij is gewoon handig op de fiets.

Jessica - Foodie Feest zei

Superleuke kleding! Ik hou echt van stoere kleertjes. Ik ben voor mezelf nu flink aan het shoppen voor warme najaarskleding :D

Lindsey Beljaars zei

Ah wat leuk! Dat okergele jasje is absoluut mijn favoriet!

Melissa Schrijft zei

Super leuke kleertjes. Genoeg keuze in onder geval

Dhini zei

Superleuk kinderkleding, alleen u zijn die kleren te klein voor mijn kid

https://dhini.nl

Daisy De Vos Burchart zei

Hier ben ik alleen nog niet echt winterklaar hahaha

Maar wat staan er leuke dingen tussen! Kindermode is de laatste jaren echt heel erg vooruit gegaan vind ik :) Als je soms foto's ziet van waar ik in liep vroeger hihi.
Dan is het nu veeeeeeeeel leuker :D

Blog & Beauty Tatiana zei

Oh ik ben ook al lekker aan het shoppen geweest, zowel voor mij als mijn dochtertje.

Danielle zei

Ohhhh dat onderste jasje van Noppies in het midden, dat is helemaal mijn smaak!

Nathalie Hoekema zei

Le Chic, Lofff en Mayoral vind ik de leukste merken. Ook Noppies, Vesper en Name it zijn cool!

Monica zei

Leuk. Vooral de collectie van Z8 vind ik tof

Unknown zei

Ik zie allemaal dingen die wij voor onze jongens hebben gekocht haha. Vooral z8 en tumble 'n dry zijn wij fan van!

Manuela zei

Ik zie allemaal dingen die wij voor onze jongens hebben gekocht haha. Vooral z8 en tumble 'n dry zijn wij fan van!

Daisy Van Dorsselaer zei

Leuke items staan ertussen. Maar wij hebben nog geen kinderen dus tot nu shop alleen voor ons shoppen :)
- xx Daisy

Pimsa zei

Ziet er erg stoer uit! Leuke selectie heb je gemaakt