donderdag 13 september 2018

Review: Lush BathBomb Dragon's Egg

Lush Bath Bomb Dragon's Egg Review

Lush is echt mijn favoriete winkel om te shoppen. Helaas zit er hier in de buurt niet één, maar als we dan een dagje ergens gaan shoppen neem ik zeker weten wat mee voor mezelf. Het werd wel tijd voor een ontspan momentje voor mezelf met deze Lush Bath Bomb.Zelf heb ik geen bad, dus ik verkas dan altijd naar het huis van mijn moeder. Daar ben ik met mijn zwangere buik even lekker gaan badderen met deze Bath Bomb. Ik nam de Lush Bath Bomb Dragon's Egg mee om even lekker te ontspannen. Even een momentje me time!

Lush Bath Bomb Dragon's Egg Review

De bathbomb ziet er op het eerst oog vrij simpel en saai uit. Er zitten hier en daar wat gekleurde stukjes in verwerkt, maar eigenlijk heeft hij niets bijzonders voor het oog.
De geur van deze Lush bathbomb is heel fris en citrusacthig. De frisse tonen komen van de citrusolie en de bergamotolie die aan de bathbomb zijn toegevoegd. De frisse en bloemige toon komen van de jasmijn.

Lush Bath Bomb Dragon's Egg Review

 De Bath Bomb van Lush gooi je al in een bad die vol water zit. Je hoeft hem niet onder de kraan te houden, want er gaat toch geen schuim vanaf komen. Daarvoor moet je de Bubble Bar van Lush shoppen. Eenmaal in bad gegooid gaat de Bath Bomb lekker los en begint te tollen in het water. Zo nu en dan komen er wat oranje rondje vanaf, maar het water werd eerst nog niet oranje. Tot op den duur de binnenkant tevoorschijn kwam en het bad volledig oranje kleurde. Met daarnaast heel veel glitter. Dit had ik overigens niet verwacht bij deze Bath Bomb, ik dacht juist één mee te hebben genomen zonder glitters. Maar niets bleek minder waar.

Na een poosje was de Bath Bomb verdwenen en heb ik genoten van een heerlijk bad. Met verfrissende geuren, maar toch ook nog wel een beetje warme geuren.
Op den duur had ik wel het idee dat ik in bad zat en ik iets hoorde knetteren, nooit erbij stil gestaan dat het van de bruisbal zou kunnen komen. Blijkt dat er in de Bath Bomb nog een verassing zit namelijk knettersnoep. Wat een geweldige toevoeging.

Lush Bath Bomb Dragon's Egg Review


De Dragon's Egg Bath Bomb van Lush is meer dan geslaagd en zou ik absoluut nogmaals kopen. Wel vind ik het een zomerse en verfrissende geur, in de winter zal deze mij persoonlijk wat minder aanspreken. Maar dat is natuurlijk smaak. Een hele unieke Bath Bomb en een absolute aanrader.

Je kunt de Bath Bomb shoppen bij verschillende Lush winkels, maar je kan het ook online shoppen. Je shopt de Lush Dragon's Egg Bath Bomb voor €5.50

Liefs, Daniëlle

1 opmerking:

  1. Ik hou van Lush! Echt een super fijne winkel met heel veel mooie producten. Deze bath bomb is mijn favoriet. ♥

    BeantwoordenVerwijderen