vrijdag 21 september 2018

Review: Lampen van Directlampen.nl


In huis werd het wel weer een tijd voor een fijne opfrisbeurt en een leuke stylingsessie als het gaat om interieur. Ik ben er niet heel goed in het stylen van mijn huis, maar heb toch weer mijn best gedaan. Ik kreeg twee lampen waar ik mijn mening over ga geven in dit artikel. 
In huis had ik in eerste instantie groen, taupe en kopertinten. Maar de kopertinten heb ik voor nu de deur uitgezet en ik houdt het meer bij groen, bruintinten en af en toe wat okergeel. Ook de koperen eetkamerlamp moest het pand verlaten en werd vervangen door een prachtige bruine lamp. De lamp heeft daarnaast ook nog wel een beetje een grijze gloed, waardoor het goed bij de taupe tint past van onze eetkamerstoelen. Alle lampen uit dit artikel komen overigens van Directlampen.nl

De details van deze industriële hanglamp vind ik erg gaaf en past ook erg goed bij ons en ons interieur. Ze geven een beetje een robuust effect. Daarnaast kun je met de touwen de lamp goed op de juiste hoogte hangen wat je zelf maar wilt. De naam van deze lamp is Industriele Hanglamp Lumiden Keila, de lamp heeft een diameter van 46 centimeter wat ik mooi groot vind boven een eettafel.Naast deze prachtige hanglamp, ontving ik ook nog een hele toffe staande lamp in eenzelfde tint. De tint is wel iets warmer bruin maar past erg goed bij deze bruine hanglamp.


Let niet op de vreselijke snoeren bende in de hoek, daar moeten we nog een geschikte oplossing voor vinden. Deze staande vloerlamp heeft een mooie dunne buis, die ook erg lang is. Daarboven op zit een prachtige en tevens ook weer robuuste kop die het een hele stoere lamp maakt. Deze industriële vloerlamp is van het merk Light&Living en heeft de naam Raylen. Ik vind het een prachtige lamp die ook hier weer echt een mooie touch geeft aan ons interieur. Het merk Light & Living heeft nog heel veel meer stoere maar ook als je niet van stoer houdt vloerlampen. De kwaliteit van de lampen is erg goed en ze voelen erg stevig aan. 

Ik ben ontzettend tevreden met de lampen van Directlampen.nl. De levering is goed en verzorgt. De lampen worden per stuk verzonden, waardoor ze elkaar niet kunnen beschadigen. De ene lamp komt in een eigen doos en de andere lamp is weer door ontzettend veel bescherming verzonden in een goede doos. Daarnaast zijn de prijzen van de lampen erg leuk en betaalbaar. Voor de Hanglamp betaal je bijvoorbeeld €69.95 en voor de vloerlamp betaal je €87.95. 
Je kunt op de webshop de producten goed bekijken als product op zich maar ook op inspiratiefoto's en de daadwerkelijke kleuren komen ook goed overeen met de foto's. Ik vind het een aanrader!

Liefs, DaniëlleDit artikel bevat producten die ik heb ontvangen ter review.

7 opmerkingen:

 1. wat een mooie lampen zeg. helemaal van deze tijd. fijn dat ze ook zo goed verpakt en apart verzonden worden

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind de lamp boven de eettafel echt hel tof!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoe hoog is die staande lamp precies? het staat wel goed in je interieur!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je hebt echt supermooie lampen gekocht, ik vind zwarte lampen er altijd zo cool uitzien!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een stoere lampen, gaaf ook met dat touw! Ik hou dr wel van :D

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Die lampen zijn erg stijlvol. Daar zou ik zeker van genieten. Straalt ook wel wat luxe uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dar zijn nog eens aardige prijzen. Ik heb nog een vloerlamp nodig. Meestal zijn lampen vrij duur.

  BeantwoordenVerwijderen