dinsdag 4 september 2018

Review: Kruidvat Moroccan Argan Oil


Het vinden van een goede shampoo is soms net zo lastig als het vinden van de juiste foundation. Vaak ga ik weer voor mijn standaard merken en probeer ik niet iets nieuws. Totdat ik deze nieuwe variant van Kruidvat in de winkel zag liggen. 


Eerlijk is eerlijk de flacon is niet heel flatteus. Ik vind de flacon enorm lomp, de kleurencombinatie vreselijk en het totaal niet passen bij het Kruidvat huismerk. Het enige wat ik dan goed vind passen bij de naam 'Moroccan Argan Oil' is het etiket. Daar zit het sfeertje er goed in, maar nu moet de flacon nog wat stijlvoller. Net als de Spa Secret lijn van Kruidat.


De geur van het product daarentegen is echt heerlijk. Het is een heerlijke warme geur, waardoor ik het graag gebruik vanaf dit moment tot aan volgend jaar lente. Helaas ga ik dat niet redden ben ik bang. Het product zou het haar zacht en soepel moeten maken. En laat daarmee het pluizige en droge haar verdwijnen. Maar doet hij dat ook, dat is natuurlijk de grote vraag.Na gebruik van het product zou het haar niet zwaar en vettig aan mogen voelen. Wat meestal met een olieachtig product wel sneller gaat gebeuren.
Natuurlijk wordt bij de gebruiksomschrijving beschreven dat je alle producten uit de lijn moet gebruiken voor het beste resultaat. Dat is wat alle merken doen om hun andere producten te verkopen.De textuur van zowel de shampoo als de conditioner is wat dikker. De substantie van de conditioner nog vaster dan de shampoo, maar dat is ook wat past bij het product. Beide voelen ze erg zacht aan en heb je er maar vrij weinig van nodig om een beetje resultaat te creëren.

De producten brengen fijn aan in het haar en na gebruik voelt je haar echt ontzettend zacht. Pluizig is mijn haar een stuk minder en droog was het eigenlijk nooit. Ik douche elke dag en merk dat als ik mijn haar een dag niet gewassen heb, het ontzettend vet wordt. Vooral bij de aanzet van mijn haar ziet het er erg vies uit. Als ik dan alleen gebruik maak van de conditioner in de punten, wordt ook mijn haar erg vettig. Om het probleem op te lossen was ik mijn haar wanneer mijn haar dat nodig heeft met het product.

De belofte dat het je haar niet zwaarder maakt voldoet het goed aan. Het maakt mijn haar totaal niet zwaar en mijn volume blijft goed in mijn haar zitten. Zo voldoet het product dus deels aan zijn belofte en deels niet. Op zich ben ik tevreden met het product, maar toch ook weer niet. Ik ben niet helemaal verkocht, ik zal het de komende tijd met plezier gebruiken. Maar ik zou het persoonlijk niet zelf weer kopen, persoonlijk omdat het niet past bij mijn haartype.

De Kruidvat Moroccon Argan Oil is verkrijgbaar in de Kruidvat winkel of via Kruidvat.nl. Je shopt de Shampoo en Conditioner voor €1.49 en €1.59 per stuk. Wat natuurlijk en super koopje is.

Liefs, Daniëlle

11 opmerkingen:

 1. ik vind de fles inderdaad ook erg lomp. Helaas kan ik niet alle shampoos ed gebruiken, want in veel van die producten zitten siliconen en sulfaten en voor krullend haar is dat niet goed

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik blijf ook altijd bij vaste merken hangen haha. Zou deze vanwege de verpakking idd niet snel pakken, maar het klinkt wel goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben dol op kruidvat eigen merk! Deze heb ik alleen nog niet gebruikt, ben best benieuwd!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De prijs is echt geweldig. En dat er olie in zit vind ik ook een aansprekend. Maar interessant dat je het toch niet nog een keer zou kopen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dat is zeker een koopje zeg, voor dat geld kun je niet tobben! Ik wissel regelmatig van shampoos en conditioneren, puur omdat ik het gewoon leuk vind om telkens wat anders te proberen :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dat is niet duur! Zelf nog hele voorraad staan die eerst maar even opmaken voor nieuwe te kopen

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik heb een tijd de crèmespoeling van deze variant gebruikt en was er erg blij mee.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik ga die morgen eens halen! Ben benieuwd!!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. als ik hem eens tegenkom, dan neem ik hem een keertje mee ( eens kijken of ik hem 2 x zou kopen)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hm niet helemaal dus... Goed iig dat je weet dat het voor jouw haartype niet echt geslaagd is.

  BeantwoordenVerwijderen