dinsdag 25 september 2018

Review: Kruidvat Koffiescrub

Review: Kruidvat Koffiescrub / Coffeescrub

Scrubben, velen doen het in de zomer om snel een bruin kleurtje te krijgen. Helaas is dat voor mij niet heel verstandig om te doen met een lichte huid. Maar toch scrub ik mijn huid wel, omdat het natuurlijk goed is voor je huid.


Er zijn vele verschillende soorten scrubs, ik test vandaag één van de koffiescrubs van Kruidvat. Je hebt de koffiescrubs in vier varianten. Allemaal bevatten ze naast koffie ook zeezout. Daarnaast zijn de vier varianten; kokosolie, vanille, amandelolie en pepermunt. 

Persoonlijk ben ik geen koffieliefhebber en vind ik de geur echt vreselijk. De geur is goed aanwezig en je ruikt in deze variant ook goed de warme kokos door de sterke koffiegeur heen. 

Review: Kruidvat Koffiescrub / Coffeescrub

Als eerste mijn mening over de verpakking. De verpakking ziet er ontzettend mooi en kleurrijk uit. Maar ik vind het een vreselijk onhandige verpakking. Je kunt met de inhoud van op zich wel twee à drie keer je huid scrubben, maar ik vind dat echt een gedoe. Het wordt in de douche nat en vochtig en het zit echt overal. Ik heb het tot twee keer gebruiken gehouden. Het is natuurlijk ook erg lastig om een product als dit goed en handig te verpakken. Daar moeten ze toch echt nog iets anders op vinden. 

Review: Kruidvat Koffiescrub / Coffeescrub

De scrub is wel wat vochtig, maar het blijft een soort droge substantie. Je kunt het dus lastig in een tube stoppen. In een soort van bakje had misschien wel gekund, maar de kwaliteit van het product zal dan waarschijnlijk achteruit gaan, omdat je met je natte hand het product uit het bakje moet pakken. 

Op de foto zie je ook goed dat het een grove substantie is en dat merk je ook op je huid. Je voelt goed dat het je huid scrub, ik vind het niet te heftig. Ik zou dit product daarom absoluut niet op je gezicht gebruiken en denk dat het daar ook niet voor bedoeld is. 

Review: Kruidvat Koffiescrub / Coffeescrub

De geur van de scrub is, wat ik eerder al zei, te overheersend. Ook na het douchen blijf je het goed ruiken, persoonlijk houd ik daar niet van. Ik moet met een goed sterke douchegel mijn huid nog na wassen om deze geur kwijt te raken. Natuurlijk voldoet het hiermee wel aan de verwachtingen die het product geeft en zoals wordt aangegeven op de achterzijde van de verpakking. 

Review: Kruidvat Koffiescrub / Coffeescrub

Het product verzacht je huid inderdaad ook erg goed en je lichaam voelt lekker zacht aan. Persoonlijk vind ik het wel altijd prettig om mijn huid naderhand goed te verzorgen met een bodylotion of bodybutter. 

Al met al ben ik tevreden met het product. Het voldoet aan de verwachtingen, maar toch is het niet een scrub die ik graag nog eens koop. Dit komt puur door de geur ervan. Heb je niet zoveel problemen met de sterke koffiegeur, dan raad ik je echt aan om deze CoffeeScrub eens te testen. 
Ik weet niet of ze nog in de Kruidvat winkels liggen, maar weet wel dat je ze online kunt shoppen op Kruidvat.nl. Je shopt de Kruidvat Coffeescrub voor €0.99 wat natuurlijk altijd leuk is om te proberen!

Wat vind jij van Koffiescrubs?

Liefs, Daniëlle3 opmerkingen:

  1. Ik heb er inderdaad al vaker overgelezen dat koffie ook goed is voor de huid. Ik ben wel benieuwd en ga het ook eens proberen

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ziet er leuk uit en wekt wel nieuwsgierigheid op.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Het doet al zeer als ik de substantie zie! Ik ben dol op koffiegeur, maar ik zou deze niet snel kopen.. hij lijkt toch erg grof.

    BeantwoordenVerwijderen