dinsdag 11 september 2018

Review: Junior Styling Gellac

Review: Junior Styling Gellac

Volume in mijn haar creëren is altijd erg lastig. De één heeft haar waarbij het altijd lekker vol blijft zitten, maar helaas zakt het bij mij altijd binnen een tel weer in. Ik moet mijn haar in laagjes knippen om de volume zo lang mogelijk vast te houden. Daarnaast bieden styling producten natuurlijk ook een uitkomst.Ik kan een haarlak kopen die ontzettend sterk is, maar zelfs daarmee zakt mijn haar in. Daarnaast vind ik dat soort sterke lakken ook niet heel mooi. Mijn haar wordt er snel vet van en na een dag heeft een een flinke dot conditioner nodig om weer uit de knoop gehaald te worden.

Ook ben ik niet zo'n fan van een gel of een wax, ook dat geeft aan mijn haar een vette laag. Waardoor het er binnen een paar tellen uitgezakt en vies uitziet.
Ik ging eens kijken naar producten met een wat mindere sterke werking, misschien dat daarmee mijn haar wat beter in model blijft zitten. Ik shopte de Junior Styling Gellac. Ik kan mij herinneren dat mijn vader dit ook wel eens voor zijn haar gebruikte, of misschien nog wel gebruikt.

Review: Junior Styling Gellac

De Junior Styling Gellac is een soort van haarlak spray. Maar toch even anders dan een gangbare haarlak. De flacon heeft namelijk een pompflacon waar het waterige product uitkomt. De flacon ziet er verder standaard uit voor de producten van Junior Styling, de zwarte kleur komt in de meeste producten van dit merk weer terug. Daarnaast wordt er veel gebruik gemaakt van de zilveren kleur gecombineerd met een knalkleur in dit geval paars. 

Review: Junior Styling Gellac

De geur van het product vind ik vrij heftig. Ik breng het product dan ook echt aan in een goed geventileerde ruimte en leg mijn bril onder een handdoek neer zodat daar geen nevel op terecht komt. Het is namelijk een hele klus om haarlak producten weer van je bril te verwijderen. Verder brengt het makkelijk aan, je kunt het op je handen sprayen en daarmee volume in je haar knijpen. Maar je kunt ook op de kop gaan staan en het product in de punten en de aanzet van je haar sprayen. Dit geeft bij mij persoonlijk altijd het meest effect. 

Deze spray laat ook mijn haar wel na een tijdje inzakken. Maar toch merk ik dat ik wel meer volume erin kan houden. Daarnaast wordt mijn haar er niet zo stug van als bij andere haarlakken, waardoor het een drama is om alle klitten er weer uit te krijgen. Ik ben heel tevreden met de Junior Styling Gellac en zal deze ook zeker nogmaals aanschaffen om volume in mijn haar te creëren. Je shopt de Junior Styling Gellac bij een drogist in de buurt of online voor €3,59
Review: Junior Styling Gellac

Met welke producten creëren jullie volume in je haar?
Liefs, Daniële

13 opmerkingen:

 1. Ik moet mijn haar juist in toom houden, dus voor mij juist minder volume ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Klinkt echt als een heel fijn product :) Helaas kan ik niet tegen de stylingsproducten van Schwarzkopf :(

  Ik zal er binnenkort ook aan moeten geloven nu ik mijn haar laat groeien :) Ik heb nu de professionele stylingsproducten van de Lidl :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Klinkt als een fijne spray. Mijn haar zakt ook snel in. Misschien deze maar eens proberen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh, heel leuk deze! Ik heb 't op dit moment meer voor texturizing sprays! Heb nu eentje aangeschaft van Osis+ en ben benieuwd hoe deze me zal bevallen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het is van in mijn jeugdjaren geleden dat ik nog iets van styling producten voor mijn haar gebruikt heb, sindsdien blijft het altijd gewoon puur natuur zonder volume :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik ben blij dat ik er niet te veel producten moet insmeren om een leuk model te houden. Lijkt me lastig (en niet gezond voor het haar) om dat allemaal te moeten gebruiken. Hopelijk blijft deze goed werken voor jou :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik gebruik het (nog) niet maar ben benieuwd of het mij zal bevallen. Kan wel wat volume gebruiken

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Heb altijd dat merk super tevreden over heb deze alleen nog nooit gebruikt ga ik snel eens doen

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik heb heel dik haar en niks houdt het een beetje omhoog. Ben benieuwd naar deze

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Eigenlijk gebruik ik helemaal geen stylingproducten voor mijn haar, meer verzorgingsproducten zoals een haarolie of haarserum. Vroeger wel overigens, haarlak, super strong gel, gels met glitter, mousse. Alles heb ik wel geprobeerd. Ik ben nu een hele fijne leave-in kuur aan het testen van Oolaboo. Erg fijn en ook benieuwd wat het voor mijn haar gaat doen.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik doe eigenlijk alleen een beetje olie in mijn haar om het minder droog te maken!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Staat mooi! Ik heb zoiets eigenlijk niet in huis

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Het lijkt me een goed product. Een fijne review. Ik gebruik bijna geen lak ik hrb vettig haar. Ik gebruik alleen een wax als ik naar een feest moet om mijn minder pluizig te maken en een beerje volume te geven.

  BeantwoordenVerwijderen