maandag 24 september 2018

Persoonlijk: Hoe was mijn week? #2


Het is weer zondag, ik zit lekker op de bank te genieten van het vreselijke regenachtige weer. De één vind het vreselijk, maar ik vind het stiekem ook wel heerlijk. Een lekkere trui aan, verwarming aan en een lekkere warme drank. 


Het is weer tijd om op deze zondag lekker op de bank te ploffen en terug te kijken op mijn week. Dat doe ik terwijl ik mijn nagels weer voorzie van een nieuw kleurtje. 
Door het regenachtige weer had ik wel weer zin in een warme herfsttint en dat werd deze kleur van Hema. Dit nagellakje heeft kleurnummer 855, naam heeft dit mooie kleurtje niet.Drie dingen waar ik blij van werd deze week:

1. Samen er even op uit gaan. We zijn naar de nieuwe Schaapskooi geweest. De schaapskooi is afgelopen week geopend door Koning Willem Alexander, hierdoor konden wij natuurlijk ook niet achterblijven om even een kijkje te nemen. Het weer was vreselijk en de dieren waren op pad, maar dat mocht de pret niet drukken. 

2. Ik ben 39 weken zwanger. Ik vind het elke week toch weer een mijlpaal en heb zoveel zin om onze kleine man in onze armen te mogen hebben. Het kan me niet snel genoeg gaan, maar het kan ook nog maar zo 3 weken duren .. We wachten rustig af, dat is helaas ook het enige was we kunnen doen. 

3. Mijn nieuwe telefoon. Ik vind het een enorme uitgave en eigenlijk een te grote uitgave. Maar voor mooie foto's van onze kleine man wilde we toch een goede telefoon aanschaffen. Dan hoef je niet telkens de grote camera erbij te pakken. Ik kocht de Samsung Galaxy S8 Plus en echt 'WAUW' wat een prachtige foto's maakt deze telefoon. Zo ook de foto's van de nagellak, die zijn bijgevoegd aan dit artikel. Het is een rib uit je lijf, maar het ook dubbel en dwars waard. 


Het was me wel weer een weekje, de zwangerschap maakt me de laatste weken wel enorm moe en mijn rug begint ook steeds vermoeider te worden. Maar we houden ons vast aan de positieve momenten, dan is het allemaal net niks. Ik heb mijn kleurtje er weer op zitten voor deze week en ga weer een rustige week tegemoet. Er staan niet veel dingen op de planning, want dat lukt me gewoon niet meer. Ik ga lekker bloggen, ontspannen, weer naar de verloskundige en we gaan nog een huisje bekijken..

Hoe was jullie week?

Liefs, Daniëlle
3 opmerkingen:

  1. Wat spannend dat je nog maar een paar weekjes moet. Ik was ook ongeduldig rond die periode. En idd mooie foto’s 😉

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een mooie kleur nagellak en wat spannend, de laatste loodjes! Succes met de bevalling.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een prachtige kleur en wat heb je leuke dingen gedaan. Goed dat je zo positief bleef. De laatste loodjes zijn altijd het zwaarst maar nu heb je er ondertussen wat moois voor terug.

    BeantwoordenVerwijderen