maandag 10 september 2018

Persoonlijk: Hoe was mijn week? #1

L'oreal Colorriche en Rimmel London Top coat

De zondag is zo'n momentje om terug te kijken op mijn week en even mijn nagels weer lekker een fris kleurtje te geven. Wat heb ik allemaal beleefd deze week en voor welk lakje ga ik deze week, lees lekker mee!De aflopen weken beleef ik natuurlijk niet heel veel gekke dingen meer, omdat ik met zwangerschapsverlof ben. Afgelopen donderdag was ik 37 weken zwanger en dat is natuurlijk wel weer een enorme mijlpaal. Daar lees je donderdag meer over in een artikel over hoe het voelt.

In deze doe ik niet heel veel meer en lukt het mij ook niet meer om heel veel te doen. Het kost mij allemaal bergen energie en die energie wil je natuurlijk bewaren voor het moment dat je het echt nodig hebt. Maar tegelijkertijd weet je dat ook niet en wil je je ook nog een beetje nuttig voelen. 
In huis hebben we flink opgeruimd en flink wat dingen verkocht via marktplaats. We zijn de zolder lekker aan het opruimen en daar hebben we drie kasten geplaatst waardoor al onze troepjes lekker weggewerkt zijn. Even weer een lekker leeg hoofd krijg je daarvan, dat geeft ook weer een stukje rust. 

Drie dingen waar ik heel blij van werd deze week:

1. Het bezichtigen en bieden op een andere woning. We weten allebei dat we hier niet zo op onze plek zitten, maar we hoeven er ook niet per se op stel en sprong uit. We zullen daarom onze woning ook nog niet in de verkoop zetten. Deze week kwam er een woning op Funda te staan, er was veel animo voor, dus we deden een bod zonder te kijken. Na het kijken waren we nog steeds tevreden, alleen helaas wilde de verkopende partij liever niet iemand die ook nog een woning moesten verkopen. Maar iemand die er het liefst zo snel mogelijk in zou kunnen. Voor een een domper helaas, nu zal je wel denken, waarom hoort dit bij de blije momenten. Het heeft ons doen beseffen wat we willen en hoe we het heel graag willen. Het heeft onze ogen geopend en dat was absoluut een fijn momenten. 

2. Genieten van de babykamer die lekker af is. Het ziet er gezellig uit en het heeft een fijne sfeer. En dat het wiegje opgemaakt al klaarstaat op onze slaapkamer. Hij mag nu wel komen hoor, ik krijg er echt enorm zin in als ik dat zo zie. 

3. Lekker uit eten met mijn vriend. Nog even een momentje voor ons tweeën en genieten van al het lekkere eten. Natuurlijk kan dat straks ook wel, maar toch doe je het dan wat minder snel. We gingen eten bij Route 34 in Erm. Een plaatsje dicht bij ons dorp, mocht je er ooit een keer in de buurt zijn en je houdt van vlees. Dan is dit echt een grote aanrader!

L'oreal Colorriche en Rimmel London Top coat

L'oreal Colorriche en Rimmel London Top coat

Op mijn nagels heb ik vandaag een lakje van L'oreal aangebracht in een prachtig donker diep rode kleur. Ik houd daar persoonlijk heel erg van en deze kleurtinten zal je de komende maandagen nog wel vaker voorbij zien komen. Ik heb zoveel nagellakjes in deze tinten. Daarnaast vind ik de topcoat van Rimmel erg fijn. De super Gel top coat. Deze zorgt ervoor dat mijn nagels een erg lange periode mooi en strak blijven en niet binnen een dag beginnen te chippen. Nu scheelt het dat de nagellak van L'oreal ook van een hele goede kwaliteit is, dus die zou het op zich alleen ook heel goed redden. Maar toch voor een nog langere duur even een extra boost. 

Hoe was jullie week? En welk nagellakje draag jij op dit moment?
Laat het me zeker even weten in een reactie :) 

Liefs, Daniëlle

17 opmerkingen:

 1. Ik draag op het moment niks op m'n nagels maar de kleur die jij hier draagt is echt ontzettend mooi! Jij bent helemaal ready voor de herfst met dit kleurtje, haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb mijn nagels nu gelakt met de rougepinup van l'oreal en wat een spannende tijden zo met de baby en het huis.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtige kleur voor het najaar alweer !

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk overzicht! Ik vind het ook top dat je zo op een rijtje zet waar je blij van werd deze week! En ja, mooie kleur nagellak!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk joh dat de kinderkamer nu klaar is, dat geeft ongetwijfeld de nodige rust!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Klinkt als een leuke week! Heerlijk gevoel he als de kinderkamer af is!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een fijn gevoel dat de kinderkamer nu klaar is! Zijn er daar geen zorgen meer over!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Als iets je duidelijkheid brengt over wat je wilt dan is dat zeker een fijn moment!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een leuk overzicht! Lijkt me een heel prettig gevoel als een kinderkamer helemaal af is.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een mooie kleuren - uit eten gaan met mijn man doe ik ook super graag :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Leuk dat jullie nog even samen uit eten gegaan zijn, dat wordt straks wel heel anders. Succes met de laatste weken :D

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Leuk om te lezen, balen dat de verkopende partij liever met anderen in zee gingen. Van eten en uit eten gaan word ik ook altijd erg blij!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik heb serieus te weinig kleurtjes. Niet dat ik zo vaak mijn nagels lak maar om altijd maar rood te dragen...

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Even zeggen dat dit invulformuliertje voor reacties er pas na twee keer refreshen stond, weet je dat ook alweer!

  Verder, altijd leuk als je zo een overzicht kan maken van de dingen die je blij maken. Ik heb het ook wel trouwens dat een inzicht me vaak heel blij maakt, alsof er ergens een pak van mijn schouders gevallen is.

  En toevallig heeft een vriendin afgelopen weekend mijn nagels gedaan, maar er zit enkel zo een verstevigende lak op.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Prachtig kleur! Op dit moment glitters on mijn nagels

  https://dhini.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wat een gezellige en leuke week heb je gehad. Hier was het een beetje veel stress. Ik draag momenteel geen nagellak.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wat een heerlijke week heb je gehad zeg. Ik draag op dit moment donkerrode shellac. Altijd zo chic.

  BeantwoordenVerwijderen