dinsdag 25 september 2018

Fashion: Kledinginspiratie voor het najaar

Kledinginspiratie voor het najaar

We hebben echt kunnen genieten van een heerlijke zomer. Maar ook komt daar elk jaar weer een einde aan en gaan we over op het najaar. Je ziet het gelijk al in alle winkels en webshops die erop inspelen en hun najaarscollecties presenteren, klaar om weer geshopt te worden.

In het najaar is mijn babybump verdwenen en zal ik waarschijnlijk niet direct weer op mijn eigen gewicht zitten. Hierdoor zullen er vast en zeker items in mijn kledingkast hangen die ik niet ga passen. Dus dat betekent dat ik voor een hele zware taak sta en dat ik nieuwe items moet shoppen.
Ik zocht een beetje inspiratie voor het najaar en kwam daarbij twee hele leuke merken tegen. Voor beide merken heb ik een aantal hele mooie items geselecteerd die ik graag met jullie wil delen. Misschien heb ik onderaan dit artikel zelfs nog wel wat leuks voor jou!

YAYA

Ik kwam als eerst het toffe merk YAYA tegen tijdens mijn inspiratie zoektocht. Ik kende dit merk nog helemaal niet, maar ik was gelijk verkocht door de toffe items en materialen die het merk gebruikt. Daarnaast hebben ze voor het najaar een aantal prachtige tinten gebruikt die heel goed bij mij passen.

Kledinginspiratie voor het najaar

De items zijn stuk voor stuk enorm basic, waar ik enorm van houd. Maar toch hebben ze ook allemaal wel weer iets unieks. De koperen trui is gemaakt van een prachtige stof, de grijze trui heeft weer hele toffe en unieke mouwen en de blauwe jurk heeft een hele subtiele print. Items waar ik erg van houd. Al deze items shop je met prijzen tussen de €69,95 en €119,95. Wat ik voor goede kwaliteit kleding een mooie prijs vind. En als ik de items zo bekijk dan is de Yaya kleding  dat absoluut waard.

Geisha

Geisha is weer een heel ander merk. Dit merk bevat veel donkere kleurtinten, waar ik ook erg van houd. Daarnaast hebben de kledingstukken ook veel meer opvallende printen. Erg passend bij de trends van nu.

Kledinginspiratie voor het najaar

De items variëren enorm in stijl, kleur en prints. Dit merk heeft een aantal ontzettend toffe items die hoog op mijn wishlist staan op dit moment. Het jurkje links bovenin is heel gaaf en heeft een hele toffe, maar toch ook subtiele, panterprint. En de jeans, die vind ik echt heel gaaf. Een prachtige wassing heeft de jeans over zich heen, waardoor alle toffe Geisha tops er heel gaaf op zullen staan. Je shopt de Geisha mode online voor dezelfde prijzen als YAYA. Prijzen variëren tussen de 49,99 en €159,99.

Nu kan ik jullie natuurlijk wel lekker maken met al deze toffe items, maar ik maak jullie natuurlijk ook heel blij met een kortingscode. Met de volgende code krijg je tot 5 november 2018 5% korting op je aankopen bij VT Mode. Dat is natuurlijk altijd leuk en maakt het shoppen weer een stuk aangenamer!
De kortingscode hoef je niet alleen te gebruiken op de merken YAYA en GEISHA, maar kan op het hele assortiment van VTMode.nl
VT-18LQFJLP

Veel shopplezier!
Liefs, Daniëlle

Dit artikel is geschreven vanuit een samenwerking.

24 opmerkingen:

Stefaan De Winter zei

Die groene kleuren vind ik wel leuk om te dragen (voor mannen dan :) )

Leuke collectie voor dames!

Jouvence zei

Ik houd van basic items, het liefst sweaters in allerlei maten en basic kleuren. De panterprintjes vind ik ook nog wel leuk.

Mama Isidore zei

Grijs is mijn favoriete kleur en ik hou van zulke mouwen.

Leslie zei

Leuke collectie, ik zou het zelf ook nog durven dragen, denk ik.

Claudia Struijck zei

Die panterprint sweaters vind ik erg mooi, is helemaal mijn ding. En maxijurk van YAYA vind ik ook enig!

Mama's Liefste zei

Ik vind de panter sweaters ook erg leuk. Net een jurkje gekocht bij de Hema, maar daar hadden ze helaas geen sweaters

An Van Assche zei

Wat toevallig. Ik ontdekte gisteren online het merk Geisha en was er meteen erg nieuwsgierig naar. Leuk dat je er over schrijft.

Silkeblogs zei

Ik kende de merken allebei niet, maar wauw: dat zien er allemaal prachtig uit!

ineke zei

Oooh die kleuren van het merk Yaya! Helemaal mijn ding gewoon.

Unknown zei

ja leuke kleurtjes. helemaal voor dit najaar. moet miijn kast nog aanvullen

BrownEyedCurvyGirl zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
BrownEyedCurvyGirl zei

oh dat kleedje van YAYA vind ik heel leuk. die middelste tui van Geisha is ook helemaal mijn ding

Kiki's Kloset zei

die jurk is prachtig!! Ik houd ook wel van basic dingen, maar wel in combi met een statement piece.

Rory Blokzijl zei

De items van Geisha vind ik wel heel erg leuk! Ik ben alleen aan het minimaliseren, dus ik probeer zo min mogelijk (of tweedehands) te kopen. Vorige week - moet ik bekennen - heb ik een te gek winterjasje met luipaardprint gekocht. Tweedehands. Voor 15 euro...

Amy zei

Wat een leuke merken, ik kende ze nog niet! Het merk Geisha spreekt mij het meest aan dankzij de leuke prints.

Monica zei

Ik hou wel van groen en bruintinten. Tof dat je een kortingscode hebt.

Joanne Maalderink zei

Ik vind die lange petrol kleurige jurk wel tof! En natuurlijk een warme dikke trui :)

Irma ten Napel zei

Wat een leuke items! Die kleurtjes vind ik nu ook echt wel weer heerlijk hoor, dat mooie groen en geel echt herfst! :D

nadia zei

Leuke collectie!!! Vooral de truitjes met een printje, daar hou ik wel van!

Manon zei

Dat merk Yaya vind ik heel mooi! Fijne kleuren en lekker basic. Erg leuk!

Liset zei

Yaya ziet eruit als een leuk merk! Vooral de geruite broek en mostergele trui vind ik leuk.

Lindsey Beljaars zei

Wow, wat een tof lijstje zo. Ik ken Yaya niet maar het ziet er mooi uit!

Angela zei

Mooi groen is niet lelijk. Ik houd er wel van. Eigenlijk van alles wat kleurrijk is.

Elisabeth zei

deze style kleding is niet mijn ding. :(