dinsdag 18 september 2018

Beauty: Een Naturelle Budgetlook

Beauty: Een Naturelle Budgetlook

Ik houd ervan om lekker met make-up aan de slag te gaan. De ene keer wat uitgebreider dan de andere keer. Vandaag heb ik een hele simpele look gemaakt met een aantal hele toffe budgetproducten. 


Beauty: Een Naturelle Budgetlook
Alle producten even op een rijtje:

Foundation: Catrice All Matt Plus
Poeder: Catrice All Matt Plus Fixing Powder
Blush: Essenc Silky Touch Blush (niet meer verkrijgbaar)
Highlighter: MUA Undress Your Skin
Mascara: Catrice Lashes To Kill
Oogschaduw: Essence My Musthaves Palette
Wenkbrauwen: Catrice Eyebrow Set
Lipproduct: Essence Matt Matt Matt Longlasting Lipgloss

Kwasten van links naar rechts: Etos, Ebelin, ELF, Essence en Hema. Voor foundation gebruik ik vaak ook een kwast, maar die was in dit geval niet heel budgetvriendelijk. Dus ik heb het lekker ouderwets weer eens met mijn handen aangebracht. Toch geeft dat ook wel een heel mooi resultaat.

Alleen de blush is niet meer verkrijgbaar in deze variant. Maar ik zag al dat Essence hele mooie alternatieven heeft, die er sprekend op lijken. De blushes van Essence voelen erg fijn aan op de huid en zijn goed gepigmenteerd.

Beauty: Een Naturelle Budgetlook

Beauty: Een Naturelle Budgetlook

Als oogschaduw heb ik alleen de rechter kleur gebruik uit het Essence My Musthaves Palette. Dit is de kleur 08 peach-party. Je kunt alle kleurtjes zelf toevoegen aan dit palette die jij maar mooi vind.

Zoals je kunt zien een hele naturele en basic look. Lekker voor dagelijks doeleinden met toch een hele frisse uitstraling. En de highlighter daar ben ik gewoon echt verliefd op. Die is echt prachtig en de grootste aanrader die er bestaat!

Wat zijn jouw favoriete producten voor een simpele alledaagse look?
Liefs, Daniëlle14 opmerkingen:

Hippiemeisje Een persoonlijke blog zei

Ik hoe ervan als make up nog vrij natuurlijk oogt, dat is hier wel

Marsha von Winckelmann zei

Mooie producten. En wat een natuurlijke look heb je ermee gemaakt!

Unknown zei

Inderdaad een erg mooie, natuurlijk look! Ik vind het inderdaad wel fijn om iéts op te hebben maar je mag het niet te overduidelijk zien.

Lizzie zei

Prachtig. Zo vind ik het altijd mooi!

Irma ten Napel zei

Wat een mooie look heb je met deze producten gemaakt!

Fem zei

Wat een mooie natuurlijke look. Ik hou hiervan! Vind een overdreven geplamuurde look echt niet mooi.

Priscilla Dijkman zei

Wat een leuke producten. De blush droeg ik op mijn trouwdag. Leuk om terug te zien.

Liset zei

Een mooie, natuurlijke make-uplook! Staat je prachtig zeg, leuk dat je allemaal budgetproducten hebt gebruikt.

MissPrettiness zei

Ik vind het een hele mooie, natuurlijke make-up dat je echt prachtig staat!

Grassiella Watson zei

Ik gebruik zelf amper tot geen make-up. Ik ben er zelf ook niet zo heel goed in hahah! Maar als ik moet kiezen vind ik pastel tinten voor de make up altijd wel mooi. Het liefst zo zacht en natural mogelijk! De kleuren staan jou ook erg mooi.

Liefs,

Belles Lettres

Felice Veenman zei

wauhhh prachtig ! ik krijg dat echt niet voor mekaar. maar ja ik ben als blij als ik er aan denk en lippenstift aan te brengen

Lianne zei

Zelf doe ik alleen soms mascara op, maar als ik echt zou uitpakken zou ik evengoed nog een mooie natuurlijk look als deze willen!

Olivette zei

Er mooi uit zien heeft heemaal niet duurte zijn. Bij mij werkt mascara altijd goed

Leslie zei

Hele mooie look en wanneer het voor een klein budget kan: nog beter!