dinsdag 21 augustus 2018

Review: Therme Ayurveda Shower Gel

Therme Ayurveda Review

De producten van Therme vind ik altijd heerlijk. Ik ben enorm fan van de Therme White Lotus lijn en de wat zoetere Therme Bali Flower lijn. De Therme Ayurveda lijn was voor mij nog geheel onbekend. Eens kijken of deze ook zo lekker is als mijn andere twee favorieten.

Therme Ayurveda Review

Therme Ayurveda Review

De flacon vind ik er erg Zen uitzien. Een prachtig detail ook met de afbeelding bovenaan de flacon.
De tube zijn handig in gebruik onder de douche, je kunt ze tenminste goed leegmaken. De lijnen van Therme stralen allemaal erg veel rust uit, wat natuurlijk ook uitermate goed bij het merk past.

Therme Ayurveda Review

Therme Ayurveda Review

Wat je misschien al wel gespot had op de voorzijde van de flacon, is dat deze douchegel vrij is van SLS SLES, parabenen en mineralen. Zelf hecht ik er niet heel veel waarde aan, maar ik begrijp dat vele van jullie dat wel zullen doen.

De geurnoten die de Therme Ayurveda bevat zijn sinaasappel, sandelhout, amber en patchouli. Hierdoor is het geen zoete geur, maar juist een hele frisse en warme geur. Ik denk dat ik deze geur persoonlijk in het najaar en winter erg lekker vind. Door de sandelhout heeft het ook wel weer iets mannelijks. Sandelhout wordt namelijk ook erg vaak gebruik in geuren voor mannen.

Therme Ayurveda Review

De substantie is vrij standaard, te vergelijken met een standaard douchegel. Doordat het vrij is van SLS en SLES schuimt het product een stuk minder, dan wanneer deze ingrediënten wel worden toegevoegd. Tijdens het aanbrengen voelt het product heel zacht aan en na gebruik ruikt je huid echt heerlijk! Ik kan niet zeggen dat je huid er nu zachter of iets dergelijks van wordt. Het voelt erg fris en schoon.

Ik ben zeer tevreden over de Therme Ayurveda Shower Gel en zal ook deze lijn zeker aanraden. Ik vind het een heerlijke geur, zoals we gewend zijn van Therme natuurlijk. En zal ook zeker nog graag de Body butter of douchefoam hiervan willen aanschaffen voor het najaar.

Liefs, Daniëlle15 opmerkingen:

 1. Klinkt heel erg goed. Fijn ook dat hij je zo goed bevalt.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heerlijk zo'n feestje onder de douche. Ik vind de douchegels van Therme ook altijd onzettend lekker ruiken!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ben ook zo dol op douchegels van Therme, heerlijke verwennerij :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Klinkt goed! :) Met Therme kan het volgens mij nooit misgaan :D

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ik ben wel te vinden voor dit merk! en de geur zou mij ook wel aanstaan denk ik

  BeantwoordenVerwijderen
 6. De prijs valt me enorm mee. Het klinkt als een fijn product bovendien.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dat klinkt als een fijn product van Therme! Ik vind het inderdaad fijn als een douchegel helemaal vrij is van allerlei toegevoegde (chemische) stoffen.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. dit is tivhbrcht genieten onder de douche. ik hou er van

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik vind de douchegels van Therme ook altijd erg fijn. Ik gebruik ze regelmatig. De flacon ziet er zoals altijd mooi uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een vrolijk gekleurde verpakking, ben erg benieuwd naar de geur hiervan.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Met deze merk kan het nooit mis gaan en ook fijn dat het vrij is van parabenen. Onze huid is toch ons grootste orgaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Mieke | Mieksmind26 augustus 2018 om 23:17

  Ik vind dat Therme echt fijne producten heeft, deze lijkt me ook prettig in gebruik

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Het klinkt als een heerlijk showergel.

  https://dhini.nl

  BeantwoordenVerwijderen