dinsdag 31 juli 2018

Hunkemöller Bikini


Badmode, ik vind dat dit altijd van goede kwaliteit moet zijn. Je moet je er prettig in voelen en het moet natuurlijk lekker zitten. Of dat bij deze bikini het geval is vertel ik jullie graag in het artikel!Als ik een bikini koop, investeer ik ook in een goede bikini. Hij moet goed zitten, lekker zitten en mooi aansluiten om mijn borsten en heupen. Dat zijn dingen die ik erg belangrijk vind aan een bikini. Ik zal dan ook niet snel een bikini bij de H&M aanschaffen, maar doe dat liever bij een lingeriezaak. 


Deze ontzettend gave bikini is uit de Doutzen Stories lijn. Ik vind de kleuren echt prachtig. Mooie zachte tinten die bij elke huidskleur prima staan. Meestal schaf ik niet een hele donkere bikini aan met mijn bleke huid, maar nu durfde ik de gok toch te wagen. 

De details van de bikini zijn heel gaaf. Deze zijn niet alleen terug te vinden in het broekje, maar ook op de top. Het maakt hem toch net even weer anders. Het bikinibroekje zit iets hoger uitgesneden, maar zelfs met mijn brede heupen vind ik dat erg mooi. Vaak zou ik me daar niet heel prettig in voelen, maar deze bikini geef je daarin juist een mooi en fijn gevoel.
Naast deze bikini uit de Doutzen Stories collectie heeft Hunkemoller er natuurlijk vele meer. Voor iedereen en elke maat is er een perfecte bikini te vinden. En houdt je niet van het lopen in een bikini, dan kan dat natuurlijk ook in een tankini of badpak. 

Zelf deel ik geen kiekjes van het dragen van een bikini, omdat ik me daar niet prettig bij voel. Het lopen op het strand in een bikini, maakt me helemaal niets uit. Maar toch het online plaatsen is nog een brug te ver. 

Heb jij je perfecte bikini voor deze zomer al geshopt? Vertel ook even waar jij graag je bikini's shop!
Liefs, Daniëlle

14 opmerkingen:

 1. Heb altijd ondergoed en zwemkleding van hunkemoller altijd tevreden er over

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke bikini is dit. Deze zou ik zo kopen. Vind ook de print en de kleuren erg leuk bij elkaar passen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hele leuke bikini en ik denk dat je met deze tinten makkelijk weg kunt komen met een bleke huid.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooie bikini! Ik koop vaak van die lange tankini modellen en liefst een sportief model met gekruiste bandjes zodat hij goed blijft zitten! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik koop niet snel een bikini bij HM of Primark, maar ik heb er een van Protest en die zit heerlijk, echt waar, maar ik heb ook 3 bikini's van SheIn en die zitten eigenlijk net zo lekker. Ook goede steun en stevig materiaal. Die van Protest blijft perfect mooi, maar ook over de SheIn bikini's heb ik niets te klagen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hunkemoller heeft vaak leuke bikini's!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wauw mooie bikini! Ik ben grote fan van hunkemöller en hun collecties zijn altijd top!

  xxx, Eva
  www.evaperez.be

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik heb er eentje van de C&A nota bene : ) Die is ook best prima.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Heel mooi! Ik vind een juiste fitting erg belangrijk bang anders ze eruit vallen

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik koop mijn bikini's vooral bij de h&m omdat deze het beste zitten. :D maar dit is natuurlijk bij iedereen anders. Ook koop ik vaak online.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een ontzettend mooie bikini heb je uitgekozen en met dit warme weer kun je er optimaal gebruik van maken.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Mijn favo badpak komt ook van hunkemoller. Is alleen te groot geworden dus moet voor een nieuwe eerdaags. Draag alleen niet graag een bikini maar deze is wel heel leuk

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ja dat begrijp ik, dat is toch een verschil tussen het strand en online. Ik vind de kleuren ook erg mooi. Ik heb zelf dit jaar wel een h&m bikini gekocht, in de uitverkoop voor 6 euro haha. Ik ben er wel blij mee maar ik heb ook duurdere bikini's die al jaren meegaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ha wat leuk deze bikini heb ik ook maar dan met het 'gewone' broekje! Zit echt heel fijn :D

  BeantwoordenVerwijderen