zondag 17 juni 2018

Nivea Cherry Blossom


De producten van Nivea zijn gewoon altijd goed. Nivea heeft verschillende heerlijke verzorgingslijnen, met heerlijke producten. Ze hebben nu ook een nieuw product, de Body Oil in Lotion. Deze test ik natuurlijk met veel liefde voor jullie. Als eerst mijn mening over het uiterlijk van de body oil. Ik vind de flacon heel mooi gevormd, niet zo saai als de flacons voor mannen van Nivea. De kleur van de flacon heeft een mooi parelmoerachtig effect, wat weer een luxe uitstraling geeft. De kleuren en vormen passen gewoon perfect bij het merk Nivea, dit is hoe we het merk kennen. Dit product heeft de substantie van een lotion, maar de werking van een olie. Hoe ze dit gedaan hebben vraag het me niet, maar het is echt waar. Waarschijnlijk hebben ze aan de lotion olie producten toegevoegd die er juist niet voor zorgen dat het een vette en olieachtige substantie wordt. 
De lotion bevat kersenbloesem en jojoba olie, huid zou er zacht en stralend van moeten worden.

De geur van het product is echt heerlijk. Het is fris, zoet en warm tegelijk. Dit komt natuurlijk door de kersenbloesem die is toegevoegd aan het product. Persoonlijk vind ik het echt heerlijk. Het past zowel bij de zomer als bij de winter deze geur. De werking van het product is ook erg fijn. Je smeert je huid lekker in met de lotion en trekt in een mum van tijd in je huid. Het is zo verdwenen. Daarna heb je een heerlijke zachte huid, die ook nog eens verrukkelijk ruikt. Van de jojoba olie, of olieachtige substantie die is toegevoegd, merk je totaal niets. Je hebt het gevoel dat je een normale lotion op je huid smeert, maar met de werking van deze heerlijke olie. 

Al met al ben ik een zeer tevreden klant. Ik zal deze zeker nog eens kopen als al mijn bodylotion op zijn.. Maar ik denk dat ik dan nog wel even bezig ben helaas. Dus maar enorm zuinig zijn op deze. 
Je shopt de body lotion bij verschillende drogisterijen voor een prijs van €5,55. Prijzen kunnen natuurlijk per drogisterij verschillen. 

Liefs, Daniëlle 2 opmerkingen: