dinsdag 19 juni 2018

Cien Tropical Summer


Lidl heeft zo nu en dan een aantal leuke verzorgingsproducten als extraatje in hun assortiment. Natuurlijk hebben ze al een prachtig schap vol met verzorgingsproducten, maar dit keer waren er een aantal producten speciaal voor de zomer in de aanbieding. Ik nam twee van de producten mee om te reviewen en te kijken of het eigenlijk wel wat is. Als eerste zag ik de Aqua Spray staan. Dit is een product puur voor verkoeling van de huid. 
De flacon vind ik er al geweldig uit zien, heerlijk kleurrijk en echt passend bij de zomer en bij de producten van Lidl. Wel vind ik het jammer in wat voor flacon het product, omdat je er vanuit kan gaan dat je het product moet opspuiten met een drijfgas of ander soort gas. Persoonlijk ben ik daar nooit zo'n fan van, maar goed als het wel verkoelend is. Waarom ook niet. 
Op de achterzijde van de flacon worden duidelijke voorschriften gegeven hoe het product wel en niet te gebruiken. Het bevat duidelijke waarschuwingen wat ook niet anders kan met het type flacon. 
Daarnaast zie je ook op de ingrediënten lijst dat het product maar twee ingrediënten bevat, dat is water en Nitrogen. Nitrogen is een soort gas, die dus voor de druk zorgt en het product verkoelend over je huid sprayt. 

Het product is dermatologisch getest dus zou geen kwaad kunnen. Het werkt heerlijk verkoelend op een hete zomerdag, wat ik persoonlijk echt heerlijk vind. 


Het verzorgen van mijn voeten tijdens de zomer vind ik atlijd erg belangrijk. Mijn voeten worden gedurende deze periode altijd erg droog, omdat ik veel op slippers of blote voeten loop. Mijn voeten beginnen dan flink te vervellen. Vaak gebruik ik daarvoor onder de douche een heerlijke voetscrub en voor het slapen gaan een voetbutter of ander dergelijk product. 

Nu ik zwanger ben en mijn voeten/enkels zo nu en dan al lekker opzwellen leek mij een verkoelende gel ook niet verkeerd voor mijn voeten. Deze verkoelende gel bevat ook nog eens een aantal verzorgende producten, waardoor ik mijn voeten ook gelijk heerlijk verzorg. Aangeraden wordt het product in de ochtend en avond aan te brengen. Persoonlijk doe ik het alleen in de avond, omdat ik het in de ochtend absoluut niet praktisch vind en ik mij daar eigenlijk ook geen tijd voor gun. Het stimuleert en verfrist de voeten in enkele seconden, zoals ze beloven. 
Dat vind ik een beetje lastig om mijn mening over te geven, of dat echt komt door het product. Doordat ik met het product op bed ga liggen, ontlast ik mijn voeten sowieso en merk ik dat er veel meer rust in komt. Verfrissend en verzorgend is het absoluut en op dat gebied is het zeker een aanrader.  


Ook dit product is dermatalogisch getest en zal dus een goed en verzorgend product zijn voor je voeten. Dat is het absoluut, de omschrijving die daarin wordt gegeven. Vind ik lastig, maar het biedt absoluut een heerlijke verzorgende en verzachtende werking voor je voeten. Voor zo'n klein prijsje absoluut een aanrader. 

Al met al ben ik zeer tevreden over de producten van Lidl. Ze zijn heerlijk verzorgend en verfrissend voor de huid en bij de Lidl zijn de prijzen ook nog eens enorm betaalbaar. 
Bij mijn Lidl liggen er nog een aantal van de producten in het afgeprijsde gedeelte. Dus ik zou zeker een kijkje nemen of jouw Lidl nog iets van de heerlijke producten heeft!

Liefs, Daniëlle3 opmerkingen:

  1. Wauw deze 2 producten wil ik ook hebben, super! Zouden ze dit nog hebben bij de Lidl?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. die zijn echt top die productjes! wij hebben er hier ook wat staan. lekker zomers parfum maar toch niet overheersend! zalig!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een prachtige verpakking! Alleen daarom zou ik het zo al kopen denk ik!

    BeantwoordenVerwijderen