dinsdag 8 mei 2018

Vandini Contour Eyemask


Een oogmasker, normaal gesproken zou ik dit niet snel kopen om te gebruiken. Daarvoor werkt een normaal gezichtsmasker ook prima en voor je ogen vind ik het ook altijd erg goed om een serum te gebruiken. Maar we hebben het toch een kansje gegeven!


De verpakking is niet heel spectaculair, maar ziet er prima uit. Je kunt de verpakking in vieren scheuren, waardoor je vier keer gebruik kan maken van het oogmasker. De verpakking scheurt makkelijk open en je kunt het product daarna makkelijk aanbrengen. Zelf vind ik het altijd een geklieder als maskers in dit soort verpakkingen zitten. Ik breng het daarom uit voorzorg al aan bij de wasbak met een handdoek ernaast.

Het product heeft een wit crème kleur en heeft een wat dikkere substantie. Na het aanbrengen met de huid merk je dat het wat vochtiger wordt. Naast dat het product vochtiger wordt merk je direct dat het erg begint te prikkelen. Persoonlijk vind ik dat nooit een fijn gevoel, maar misschien betekent het ook wel dat het zijn werk gaat doen. De 10 minuten die erop staan heb ik niet volbracht, dat duurde me te lang voor het onprettige gevoel. Hieronder laat ik even de stappen zien die ik heb doorlopen.

- Vooraf, zonder product - 

- Met product - 

- Achteraf, zonder product - 

- Achteraf, na het aanbrengen van dagcrème -

Na het weghalen van het product was mijn huid wel wat trekkerig, maar dat gebeurt wel vaker na gebruik van een masker. En het kon ook niet anders met het geprikkeld wat ik met het product al gevoeld had. Om mijn huid te voeden heb ik het ingesmeerd met mijn dagcrème en toen werd het één rode vlek. Je kon precies zien waar ik het product had aangebracht, daar zat een grote rode vlek. 
Een erg fijn gevoel gaf dat niet. Ik moet ook zeggen dat ik niet echt een werking heb gevoeld van het product. Het heeft eigenlijk totaal niets gedaan, ondanks het onprettige gevoel en de rode vlek achteraf. 

Ik vind het product een zware tegenvaller en heb ook de andere drie zakjes in de prullenbak gegooid. Over de geur heb ik nog niet eens gesproken in het artikel, maar daar sta je nu ook niet echt om te springen. Zeker geen aanrader en ik zou het ook zeker niet aanschaffen. 
Wil je dat toch doen dan is dat mogelijk via de webshop van Vandini voor €2,99.

Liefs, 
Danielle

8 opmerkingen:

 1. Ik heb eerlijk gezegd nog nooit een specifieke oogmasker gebruikt, wel regelmatig een gezichtsmasker en dat bevalt me altijd erg goed.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je hebt het duidelijk en helder gerevierd, leuk om te lezen. Ik gebruik niet zo heel vaak maskertjes om heel eerlij te zijn

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jammer dat het zo tegenviel. Ik gebruik eigenlijk nooit een oogmasker

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oei, dat klinkt niet prettig. Dank je wel voor de info, deze ga ik dus nooit kopen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Yikes! Deze ga ik dus zeker niet kopen. Dankjewel voor de fijne review. Een gewaarschuwd mens telt voor twee.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb niet zo'n leuke ervaringen met oogmaskers, en het is gek om te zien dat veel andere mensen dezelfde ervaringen delen! Zonde van het geld hé ..

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat jammer dat hij zo tegen is gevallen! Zelf heb ik nog nooit een oogmasker gebruikt, dus ik kan je helaas ook niet vertellen welke wél goed is..

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik heb nog nooit een oogmasker uitgeprobeerd maar nu ben ik wel nieuwsgierig!

  BeantwoordenVerwijderen