donderdag 31 mei 2018

Stijlvolle items voor ieder huis

Je woonkamer, slaapkamer of misschien wel je kantoor pimpen is altijd een goed idee. Het brengt wat sfeer, gezelligheid en warmte. Ik vind het altijd fijn om in een sfeervolle omgeving te werken of in een warme woonkamer te leven. Ik heb een aantal leuke tips voor de slaapkamer, woonkamer, kantoor of misschien wel kinderkamer.Woonkamer
Je kunt je woonkamer natuurlijk pimpen met wat leuke vaasje, kussentje of kaarsjes. Deze items brengen al heel wat warmte en sfeer in je woonkamer. Maar je kunt het ook wat groter aanpakken, door bijvoorbeeld een poster of schilderij op te hangen in je huis. Maar dan heb ik nog een leuker item. Teksten zijn tegenwoordig helemaal hot en we hebben allemaal wel onze levensspreuk of een tekst die goed bij ons passen. Hierboven zie je zo’n tekst in een muursticker, heel gaaf om boven je bank te hangen en je kunt ook nog eens kiezen uit vele verschillende kleuren. Houdt je meer van kleur dan kies je voor een lekker vel kleurtje. Of heb je je muur geverfd in een mooie kleur dan combineer je het met de witte of zwarte letters.
Badkamer
Je badkamer leuk stijlen vind ik ook erg leuk om te doen. Met een mooie groene plant, wat handdoeken in mooie kleuren passend bij jouw stijl. Daarnaast vind ik het persoonlijk ook heel tof om op de deur te laten zien wat er achter de deur te vinden is. Bijvoorbeeld met bovenstaande sticker. Ik vind deze stijl heel mooi en heb dit ook op mijn wijnglazen, waterglazen en theeglazen. Heel stijlvol. De muursticker Bathroom is verkrijgbaar in grijs, wit of zwart.


Slaapkamer/kinderkamer muurstickers
Net als in de woonkamer kun je je slaapkamer of kinderkamer ook sfeer geven door bijvoorbeeld kussentjes, plantjes of leuke fotolijstjes in de vensterbanken.
Daarnaast vind ik het ook erg tof om op de kinderkamer de naam in mooie letters op de muur te hebben of een mooi gedichtje. Dit vind ik alleen wel dingen voor de jongere kinderen, zodra mijn kind wat ouder is zou ik er wel weer wat anders van maken. Maar dat houdt je natuurlijk ook lekker bezig. Leuke tips zie je hierboven. Ook deze muurstickers zijn weer in allerlei kleuren en maten te bestellen.
Eigen ontwerp
Heel gaaf vind ik persoonlijk het eigen ontwerp. Als je een tekst hebt die niet te vinden is op de website kun je je eigen levensspreuk typen en stijlen naar eigen smaak. Met de kleuren, groottes en lettertype wat jij maar wilt. Ik vind het echt een toffe uitkomst en wie weet zien jullie het nog terug in de roomtour van de babykamer. De muurstickers geven  toch een hele mooie sfeer aan je kamer en het brengt iets unieks met zich mee!
Wat vind jij van teksten/spreuken aan de muur?
Veel liefs, Daniƫlle

Geen opmerkingen:

Een reactie posten