donderdag 10 mei 2018

Shoplog/Gekregen Babykleertjes tot nu toe..


Nadat we het geslacht van ons kindje wisten, hebben we een aantal leuke items geshopt. Daarnaast hadden we al een aantal toffe items van familie en vrienden gekregen. Ik deel ze graag met jullie!


Maat 50
In deze maat shoppen we maar niet te veel, want de verwachting is dat ons kindje daar nooit in gaat passen. Beide waren wij grote baby's dus de kans is zeer klein. Toch heb ik een paar dingen geshopt en een tof rompertje gekregen in deze maat.
Romper links HEMA
Romper rechts Zeeman

Broekjes en shirt HEMA
Witte vestje ??? 

Maat 56
In deze maat hebben we al wat meer geshopt. We waren een dagje op pad geweest met z'n twee en gingen daarbij langs de HEMA en Babydump. Daar konden we het niet laten om wat leuke outfitjes te scoren. 
Eerste gekregen in de Babydump doos, tweede gekregen van familie, romper is van HEMA, derde romper geshopt bij de Babydump in de Sale en de laatste romper gekregen. Daarvan weet ik niet waar je die kunt shoppen.


Deze twee broekjes shopte wij in combinatie met de volgende twee shirt bij Babydump. Ik vind dit soort pakjes echt enorm leuk. Het pakje met de stipjes heb ik van mijn moeder gekregen na het bloedprikken. Dat is nogal een drama bij mij.. 
Het andere pakje had mijn vriend al eens gezien bij de HEMA, maar toen wisten we het geslacht nog niet en ik vond hem niet heel geschikt voor een meisje. Vandaar dat we hem nu toch maar geshopt hebben. Beide pakjes zijn van HEMA.Maat 62
We hebben echt maar een paar dingen in deze maat. Ik kwam een leuk truitje tegen bij de HEMA in de opruiming, dus die kon ik niet laten liggen. Daarnaast shopte we ook de rompers van Primark. Ik vond ze in de kleinere maten er zo enorm klein uitzien dat we hiervan een maat 62 mee hebben genomen.
Rompers wit Zeeman deze kun je gratis ophalen.
Rompers pak Primark, in maat 62 maar ik vind ze vrij klein eruitzien. Ik zal ze binnenkort eens vergelijken met de andere rompers die ik heb. 

Dit truitje vond ik zo enorm stoer en kon ik niet laten liggen voor maar €5.HEMA.

Ik heb al een hoop leuke items verzameld vind ik zelf, maar zeker nog niet genoeg. 
Eerste prioriteiten zijn op dit moment de inrichting van de babykamer en andere praktische zaken. Daarna mag ik weer kleertjes gaan shoppen.

Veel liefs, Daniëlle

19 opmerkingen:

 1. Oh heerlijk die kleine babypakjes nog! De rompers van de Primark vond ik echt heel erg tegenvallen overigens. Ze zien er klein uit maar ze vallen ook gewoon best behoorlijk klein.. En ze houden zich in de was niet zo heel goed helaas :( Die 'Wanneer krijg ik een pony' vind ik wel heel erg leuk haha. Pas maar op, voor je het weet stellen ze je de vraag ook daadwerkelijk ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik smelt echt bij het zien van dit soort kleertje! Ik wandel er ook altijd bij de HEMA even langs.. En dat terwijl ik nog geen baby-plannen heb haha :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke kleertjes! Het is altijd zo schattig om te zien hoe klein het is. Mijn kinderen zijn al een stuk ouder en ik zou bijna vergeten dat ze daar ook ingepast hebben

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat truitje met dat zonnetje is mijn favoriet. Wat een schatje. Sommige van de kleding kan trouwens voor zowel meisjes als jongens zie ik.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een super leuke kleren allemaal. Vooral die laatste trui vind ik heel gaaf. Het zijn sowieso hele mooie kleren.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Babykleertjes shoppen vond ik altijd een van de leukste dingen om te doen :D
  Wat een leuke en toffe dingen hebben jullie al :D

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuke kleding! Hier ook altijd veel babykleding van Hema gehad. Heerlijk zacht en makkelijk aan en uit te trekken bij die kleintjes. Hun collecties worden ook ieder seizoen weer mooier...super leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oooooh wat schattig! Ik ben helemaal verliefd!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ach wat een schattige kleertjes allemaal. Mijn schoonzus is weer zwanger dus ik kan ook weer kleertjes kopen.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. wat een leuke items!! Ik had zo zelf ook een aantal van deze kleertjes kunnen kopen! zo klein weer.... :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Aah zo super cute voor die minty met zonnetje.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. waarom zijn kinder maar met namen baby kleding altijd zo leuk om te kijken en te kopen? haha

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Baby kleertjes zijn toch altijd super schattig - vooral het setje van Hema is wel erg leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Voor kinderen bestaan toch zoveel onwijs leuke kleding hé! ik vindt vooral de truitjes met tekst zo grappig!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ooh wat een leuke en lieve kleertjes! Vooral de broekjes vind ik erg schattig!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wat een super leuke kleertjes allemaal. Ik blijf baby en kinderkleding altijd super leuk vinden om te zien en te kopen

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Waaw! Die pakjes van de Hema vind ik ontzettend mooi. In babydump ben ik nog nooit geweest, maar lijkt me wel een interessante winkel om eens te shoppen voor de kids.

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Wat een ontzettend leuke items! Grappig dat we zoveel dezefde dingen hebben, haha. Vooral het broekje met de wolkjes van Babydump (ik heb er ook een aankleedkussen en kruikenzakken van) en het broekje met de bijtjes van de Hema zijn mijn favorieten!

  BeantwoordenVerwijderen