woensdag 2 mei 2018

Nivea Men Protect & Care


Mannenproducten, ik review het niet vaak. Maar zo nu en dan vind ik het toch wel heel leuk om te doen. Het ultieme testmoment laat ik natuurlijk aan mijn wederhelft over, maar een algemene mening kan ik er zeker over geven.
Als eerste vind ik de verpakking van de douchegel een beetje saai en simpel. Dat hoort natuurlijk ook wel een beetje bij het merk Nivea, maar als je ziet hoe ze het bij de vrouwelijke producten kunnen dan kan het ook voor de man. De flacon heeft niets spectaculairs over zich en qua kleur is het gewoon Nivea. De deodorant is daarin wel hetzelfde, maar daar kun je natuurlijk ook niet heel veel anders mee dan dit. De deodorant heeft een handige draaidop waarmee je het goed kan afsluiten en er geen gekke dingen mee gebeuren.
De showergel kan je als man gebruiken voor zowel je lichaam, gezicht als je haren. Wat veel mannen ideaal vinden. De showergel bevat aloë vera wat helpt de huid te beschermen tegen uitdroging. Het product hydrateert de huid. Wel moet je oppassen als je het voor je gezicht gebruikt, dat je het product niet in je ogen krijgt. Daar wordt wel voor gewaarschuwd.

De geur is heel fris, warm en mannelijk. Zelf vind ik dit altijd heerlijke geuren voor de man. Lekker fris, maar toch een hele warme toon erin.De deodorant heeft net als de showegel de hele frisse geur, maar daarnaast komt er ook een hele warme geur naar boven. Toch heeft de frisse geur wel de boventoon, wat erg lekker is. Of het 48 uur blijft zitten is lastig te testen. Mijn vriend doucht dagelijks dus die test kunnen we helaas niet aangaan. Of hij een werkdag zijn werkt doet daar ben ik wel erg benieuwd naar. 

De showergel kost €3.29
De deodorant kost €3.99 

Wat vind de man?
Dezelfde omschrijving als ik al gebruikte, gebruikte mijn vriend ook. Het is een hele frisse geur, wat hem daarom ook enorm aanspreekt. De deodorant doet goed zijn werkt en hij hoeft gedurende dag op zich niet bij te spuiten. Het blijft fris ruiken. Daarnaast is de douchegel erg zacht en verzorgt de huid heel fijn.

Als ik het zo allemaal mag lezen, zijn het zeker aanraders. 
Heerlijke frisse geuren voor een frisse en schone man.

Liefs, Danielle

2 opmerkingen:

  1. Fijn om als man een dergelijke review te lezen, dank!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het klinkt goed zeg. Ik houd wel van een frisse geur. Misschien wel leuk voor Vaderdag!

    BeantwoordenVerwijderen