maandag 14 mei 2018

Nivea Fresh Flower


Deodorant, ik vind het altijd heerlijk verfrissend om te gebruiken. Maar niet elke deodorant doet even goed zijn werk als de andere. Vandaag probeer ik een deodorant van Nivea. Mijn mening deel ik graag met jullie!


Nivea heeft altijd prima flacons. Deze frisse witte kleur gecombineerd met het roze vind ik het heel mooi en zacht staan. Ook de boog in de flacon geeft een vrouwelijk gevoel, net even anders als de flacon voor de mannen. De deodorant beloofd een fris gevoel voor maar liefst 48 uur. 
Ik vind dat altijd lastig te testen, ik verfris mij dagelijks dus 48 uur zal ik niet voor jullie kunnen testen. Maar ik ga ervan uit dat als je enorm zweet hij dit niet gaat volhouden. Als je niet tot nauwelijks transpireert ga ik ervan uit dat hij dit wel  zou kunnen volbrengen. Ze zetten het vast niet voor niets op de flacon.


De geur van deze deodorant is fris en bloemig. Het is een fijne geur waar ik erg blij van word. De geur heeft naast het frisse tintje ook wel een warme noot, wat in veelal van alle nivea producten wel terug komt. De deodorant werkt voor mij erg goed, een lange werkdag van 8 uur kan hij goed doorstaan en dan nog ruik ik fris. 

Zo nu en dan heb ik zelfs het gevoel dat ik geen parfum op hoeft te doen, omdat de geur van deze deodorant heerlijk en fris is. Je ruikt hem goed, zoals je parfum ook zou kunnen zijn. 


Ik vind de Nivea deodorants altijd wel erg hard spuiten, dus ik houd hem op zeker 15 cm van mijn oksel als het niet meer is. Ook dit product zal ingrediënten bevatten die niet altijd even goed zullen zijn voor de huid, maar ik wil toch fris ruiken en heb er zelf geen problemen mee. 

Ik ben zeer tevreden over deze deodorant en zal deze of een andere variant van Nivea zeker nogmaals halen of gebruiken. Je shopt de deodorant bij verschillende drogisterijen voor €3.99
Nu ik dit artikel schrijf zie ik dat Nivea vernieuwde flacons heeft. Dus als je op zoek bent naar deze deodorant, kan het zijn dat de flacon er net even anders uitziet.

Wat is jouw favoriete deodorant?
Veel liefs, Daniëlle


17 opmerkingen:

 1. Ik heb eigenlijk altijd Dove roller, maar Nivea vind ik ook altijd erg lekker, vooral als ik lees dat deze zo heerlijk ruikt.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik gebruik meestal Dove of Rexona, maar nu wil ik deze ook graag proberen. Ik houd wel van bloemige geuren namelijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik zweer bij de deo's van Nivea! Liever wel de rollers :D

  BeantwoordenVerwijderen
 4. En ik houd sowieso van de producten van het merk Nivea. Ik vind dat een betrouwbaar merk.

  N.B. probeerde meerdere andere posts om op te reageren, maar telkens ontbrak het reactieformulier. Vandaar dan toch maar 2 keer reageren op dezelfde post.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb ook altijd deo van Nivea, maar ik wil toch overschakelen op een deo zonder gevaarlijke stoffen. Ze ruiken wel lekker en ik heb heel de dag frisse oksels, maar als ik denk aan de ingrediënten, dan wil ik toch op zoek naar iets safer.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. ik gebruik nooit deo...vinden jullie me nu een stinkerd ?? :-)

  www. vrouwenpower.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 7. ik gebruik liever een roller dan een spray. Vind ik prettiger!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik ben heel erg van de spray's. Ik probeer vaak een nieuwe uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik houd van de sprays! Ik gebruik nooit een roller, deze heb ik ookk en is heerlijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. IK houd van Dove roller, die gebruik ik al jaren :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik hou van de deo van Rituals. Kost € 8 maar ben helemaal fan van de geur.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik gebruik de deo (roller) van Odorex. Ik vind een roller toch fijner dan een spray.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik vind Nivea een fijn merk. Leuke review

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Deo van dit merk heb ik nog geen ervaring. Op dit moment Salt of the earth, Odorex

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Heerlijk is deze he! Ik koop hem geregeld

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Toevallig heb ik deze net gekocht! Ik vind hem ook erg fijn

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Ik heb deze ook, vind hem zo lekker ruiken! Mijn favoriete deo's zijn die van Salt of the Earth (pure aura) & de sticks van Lady Speed stick.

  BeantwoordenVerwijderen