maandag 21 mei 2018

Een origineel cadeau geven

Een origineel cadeau geven daar houd ik wel van. Al is het voor Moederdag, Vaderdag, een verjaardag of een ander moment waar je een cadeau voor moet hebben. Ik vertel je hoe ik het altijd heel speciaal maakt voor degene die in het zonnetje gezet moet worden.

Als kind zijnde vond ik het altijd al geweldig om speciale cadeaus te geven aan familie en vrienden. Ik wilde niet aankomen met een standaard cadeau of met een standaard cadeaupapier. Dan kwam ik weer met een stel ballonnen aan en daar had ik dan de cadeaus aangehangen. Of ik maakte er een fopcadeau van met tig dozen eromheen.

Daarnaast moest wat er binnenin zat net zo speciaal zijn als hoe het ingepakt en gegeven werd. Aan mijn vader gaf ik ooit samen met mijn broertje een muismat met een toffe foto van ons cadeau. Of een schort met een leuke tekst of foto erop. We vonden altijd wel weer een origineel cadeau.
Wat ik ook heel tof vind, maar wat ik eigenlijk nog nooit gegeven heb aan een van mijn familieleden, is een mok. Een Mok bedrukken kan met een toffe tekst of een mooie foto. Zelf mag ik graag drinken uit een lekkere grote mok, daar kan dan een flink kop thee in en dan hoef ik niet zo vaak te lopen voor mijn kopje thee.
Je kunt een mok tegenwoordig voor heel weinig geld laten bedrukken, dat was vroeger wel anders. Toen waren de technologieën nog niet zo ver en dan betaalde je daar flink voor. Naast dat je dit als cadeau kunt geven voor een speciale gelegenheid, kun je het ook als bedrijf geven aan je personeel. Zo heb ik afgelopen jaar een toffe mok ontvangen met het logo van het bedrijf waar ik werk. Leuk om te zien dat iedereen op het werk loopt met de mokken. Ze worden echt gebruikt als mokken, maar ook wel op het bureau gezet als pennenbakjes.
Alles kun je naar eigen wens aanpassen. Je kunt je eigen tekst kiezen, met een bijpassende lettertype. Je kunt je eigen foto kiezen met eventueel nog een leuke illustratie erbij. Voor ieder wat wils en geheel gepersonaliseerd naar eigen smaak en stijl. Zo heb je zeker weten een origineel cadeau. Misschien een leuk idee voor vaderdag?
Heb jij wel eens een mok cadeau gegeven?
Liefs, Daniëlle

19 opmerkingen:

 1. Dat heb ik al eens cadeau gedaan aan papa ja. Een zwarte mok en als je die vult met iets warm komen er foto's tevoorschijn

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat is superleuk om iemand mee te verrassen. persoonlijke cadeaus zijn zoieso tof om te geven en ontvangen

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb ook zo'n mok met een foto in de kast staan, maar heel eerlijk gezegd ben ik er totaal geen fan van. Een origineel en persoonlijk cadeau is het zeker! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb inderdaad ook zo een mok van mijn oude stage gekregen met logo erop. Een die van zwart naar wit gaat als je er hete thee of koffie in doet :)

  Een met een foto van mijn gezinnetje zou ik wel heel leuk vinden :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ja, dit zijn inderdaad hele leuke cadeaus! Mijn man is helaas alleen niet zo van deze dingen.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Absoluut en het is zo leuk. De mooiste foto’s en teksten er op. Ik ben fan.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat grappig ik heb net zo'n soort artikel online staan, vind zelf een bedrukte mok met een lieve foto een origineel cadeau :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik heb eigenlijk nog nooit een gepersonaliseerde mok cadeau gegeven, maar desondanks ziet het er wel leuk uit. Even onthouden voor de volgende verjaardag.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuk zo`n gepersonaliseerde cadeau. Toen mijn zoon klein was, gaf ik voor zijn papa gepersonaliseerde mok met hun foto erop. Leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Als kind aan mijn moeder : ) Nu koop ik echt nooit meer mokken.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Leuk dat je tegenwoordig alles kan personificeren. Maar ik hoef het niet als cadeau te krijgen.
  Mam is de hort op

  BeantwoordenVerwijderen
 12. altijd leuk om een origineel cadeau te geven of te krijgen!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Een mok met een originele tekst of foto is inderdaad een leuk cadeau!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Toevallig net een mok laten maken voor een collega! Zij was klaar met haar onderzoek en dit was een leuk cadeautje om daar even bij stil te staan

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Zelf heb ik eens een mok gekregen met foto's van mijzelf erop. Ik heb 'm nog steeds. Al zou een nieuwe versie leuk zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Het schort is helemaal te gek! top idee voor manlief voor vaderdag! heel erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Zulke cadeautjes zijn altijd leuk om te geven! Heb ook meteen een idee voor vaderdag.. Thanks! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Ik ben gek op thee drinken, dus ook op mokken! En dan een met een text die echt persoonlijk is, drinkt nog veel lekkerder

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Ik vind het zelf mooier om een mok uit een servieslijn te hebben dan een aantal random mokken. Dus tenzij het een lekkere foute is, liever niet, haha.

  BeantwoordenVerwijderen