zondag 27 mei 2018

Birthday Wishlist

Photo on Foter.com

Bijna is het alweer zover dan word ik 25 jaartjes oud. Daarbij hoort natuurlijk een birthday wishlist. De wishlist heb ik gegeven aan mijn vriend dus ik ben heel benieuwd of ik één van de items mag krijgen en anders heeft hij vast iets anders leuks. Ik heb een collage gemaakt van alle items, de prijzen en verkooppunten weet ik niet altijd. Maar als ik het weet vermeld ik het erg natuurlijk bij. En ik ben niet gesponsord door kwantum trouwens.. ze hebben daar gewoon ontzettend leuke items !
Fotolijstjes - Kwantum (€2,-) Coco Chanel Mademoiselle - Parfumerie (€verschilt) Pioenrozen - bloemist (€verschilt) Spiegel Barga - Kwantum (€4.50) Letterbord - Kwantum (€10,-) Vaasje - Kwantum (€3,-) Items van Little Dutch (Prijs verschilt) Noppies Jumpsuit - Zalando (€27.95)
Ik vrouw van jou - Bol.com (€20,-) Blad - Kwantum (€1,50) Hangvaasje - Kwantum (€7,-)

Bij kwantum ga ik sowieso een shoppen om ons huis weer eens wat op te fleuren. Super goedkope en leuke items hebben ze ! 

Liefs, Daniëlle

2 opmerkingen:

  1. Wat een leuke items! Kwantum heeft inderdaad hele toffe items, ik heb zin om daar weer eens te shoppen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik verjaarde vorige week en heb heel wat spulletjes van mijn pinterest wishlist gekregen! Het letterboard is trouwens een aanrader, super fijn om regelmatig een leuke quote op te zetten

    BeantwoordenVerwijderen