donderdag 17 mei 2018

Babykamer inspiratie ..


Nu we weten wat het geslacht is van ons kindje kunnen we ook gericht aan de slag met de babykamer. Natuurlijk had ik al flink wat gepind op Pinterest voor zowel een jongens als meisjes kamer. Maar nu kon het gerichte werk gaan beginnen.De babykamer krijgt de hoofdkleuren blauw en okergeel. Waarschijnlijk komt de tint Faded Indigo van Flexa op één van de muren. En komt de kleur Visje van Histor op de bakkerskast van mijn oma en wordt het geheel verder wit, met decoraties van okergeel en mooie lichte blauwtinten. 

Ik zit nog in twijfel of ik een vintage ledikantje wil gaan gebruiken of een simpele moderne witte. Daarnaast wordt de commode een IKEA Hemnes kast. Waar we natuurlijk de knopjes even van gaan pimpen. De schommelstoel is ook al in huis gehaald, deze is mooi strak wit geverfd. En zal ik decoreren met een leuk vloerkleed en een mooi plaid/kussen voor erover. Waarschijnlijk in de okergele tint. De dierenlijstjes vind ik ook erg tof en er gaat vast en zeker zoiets of misschien wel deze lijstjes op het kamertje komen. 

De kamer die wij gaan gebruiken als babykamer is vrij ruim en heeft genoeg ruimte voor alle spulletjes. Daarnaast kan eventueel het badje er ook nog staan, de kamer heeft ook een wastafel. 
Om de wastafel willen we nog een kastje bouwen zodat we daar nog wat dingetje in op kunnen bergen. Binnenkort wanneer we  het geheel af hebben zal ik zeker een voor en na foto aan jullie laten zien. De voor foto's zijn al geschoten, nu nog even geduld hebben voor ik helemaal aan de slag kan gaan. 

Veel liefs,
Daniëlle


10 opmerkingen:

 1. Heerlijk om zo rond te neuzen en je laten inspieren. Ik vind het er allemaal heel mooi uitzien.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Pinterest afstruinen is altijd leuk. Ik vind dat okergeel wel heel gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh supertof om ideetjes te bedenken he? Een kinderkamer is ook een heel dankbare ruimte om in te richten!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind dit echt een mooie kleuren combinatie! En ik weet nog hoe leuk het was om te bedenken wat je met de kamer gaat doen :) Wij zijn voor een groen/dieren thema gegaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat leuk, nu ben ik wel heel erg benieuwd naar het uiteindelijke resultaat.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Zo benieuwd naar het eindresultaat! Vooral 1 muur rustig houden, daar ga je echt deugd van hebben!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Super leuke kleurtjes. Momenteel moet ik me nog even inhouden maar als we volgend jaar verhuizen gaan, dan kan ik weer helemaal los!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. De kleur geeft wat heerlijk sfeer in de ruimte

  http://dhini.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Dat geel vind ik erg mooi! En de schommelstoel! Die wou ik eerst ook, maar toch niet gedaan vanwege ruimtegebrek

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Fijn dat je ook echt een ruime kamer beschikbaar hebt als babykamer!

  BeantwoordenVerwijderen