donderdag 24 mei 2018

5 toffe vaderdag cadeaus


We hebben Moederdag net achter de rug of Vaderdag staat alweer voor de deur. Heb jij al wat leuks geshopt om je vader eens even extra goed in het zonnetje te zetten. Ik geef je vandaag vijf toffe tips voor een leuk Vaderdag cadeau!


Vaderdag cadeau pakket
Altijd leuk om een pakket samen te stellen met mooie producten of eens op een toffe website te kijken waar ze kant en klare pakketten hebben. Ik weet dat de badjas van mijn vader wel aan vervanging toe is, dit toffe pakket bevat een badjas, badlaken en een mok. Alle producten kun je stuk voor stuk op een originele manier bewerken. Wil je het met een mooie foto of alleen de naam van je vader het maakt niet uit, het kan allemaal.
Vaderdag tegeltje
Dit vind ik een heel origineel cadeau. Een tegeltje met een mooie foto en een bijpassende tekst. Leuk om een uitspraak van je vader op het tegeltje te zetten of misschien wel een spreuk die goed bij jou en je vader past. Je kunt het tegeltje met 3 of 4 foto’s laten bedrukken.
Vaderdag BBQ pakket
Welke vader staat nu niet geregeld achter de barbecue, dat is die van mij.. Maar toch vond ik het een tof cadeau om te laten zien. Want de meeste vaders die houden er vast en zeker van. Als vrouw krijg je soms niet eens de kans om achter de barbecue te gaan staan. Dit pakket bestaat uit een schort, ovenwant, pannenlap en een brandijzer.
Bieropener
Elke vader drinkt vast wel eens een biertje en anders komt een bieropener ook wel voor andere momenten van pas. Tijdens een verjaardag kan je vader deze toffe bieropener met een mooie showen aan alle familie en vrienden. Ook deze kun je weer geheel naar eigen smaak personaliseren.
Puzzel
Wat is er niet gaver dan een puzzel die uniek is, die niemand heeft en die je verder nergens kan kopen. Dat lijkt me echt uniek. Heel mooi om een foto van het gezin of een mooie moment van je vader op te laten bedrukken. Want deze puzzel kun je weer naar eigen smaak personaliseren. Met een mooie foto en tekst heb jij zeker weten een origineel cadeau voor je vader te pakken!
Heb jij al een Vaderdag cadeau geshopt?
Liefs, Daniëlle

14 opmerkingen:

 1. Heb toevallig vandaag ook zo'n artikel geplaatst. Echt onwijs leuke dingetjes verkopen ze daar! Het cadeau pakket is mijn favoriet.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Vooral zo'n BBQ pakket vind ik er erg leuk uit zien om cadeau te doen met vaderdag.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke ideetjes voor vaderdag! Al hoewel ik mijn vader en schoonvader daar niet blij mee kan maken :(

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat tegeltje vind ik wel heel orgineel. Heb nog geen flauw idee wat ik ga kopen

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind het tegeltje en het bbq pakket heel erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ook hier weer superleuke ideetjes voor vaderdag!
  Die puzzel is echt wel heel tof!

  Wij gaan het heel klein doen omdat die dag ook onze jongste jarig is. Daarom hebben we dit jaar met moederdag niks gedaan zegmaar, vonden we wel zo eerlijk ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mijn vader doet al jaren niet aan vaderdag omdat hij paar dagen daarvoor ook jarig is.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oooh, dit zijn heel leuk cadeautjes!! Bedankt voor de tip :-D

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Nee, daar zeg je me wat zeg! Ik moet dus nog aan de bak voor mijn man!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Super leuke ideeën, zo heb ik weer wat inspiratie voor vaderdag!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hele mooie inspiratie lijst heb je gemaakt. Áltijd handig...

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik geef altijd liever iets om te gaan doen. Maar dat tegeltje ziet er ook wel leuk uit. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat superleuk ideeen voor Vaderdag cadeautjes vooral die badjas

  http://dhini.nl

  BeantwoordenVerwijderen