dinsdag 10 april 2018

Mijn nieuwe 'kaptafel'

Bureau ABBETVED eiken/wit
Foto van Jysk
Mijn werkkamer/beautykamer heeft helaas plaats moeten maken, maar dat hebben we er natuurlijk dubbel en dwars voor over. Op dit moment staan mijn werkgerelateerde items op zolder met een leuk bureau. Maar om nu elke ochtend naar zolder te lopen voor mijn beauty routine, gaat me toch iets te ver. Daarvoor heb ik een enorm leuke oplossing gevonden.

Mijn moeder vroeg dit bureau voor haar verjaardag. Het is een mooi smal bureau, waar je toch lekker aan kan zitten werken. Te veel ruimte zorgt ook weer voor veel te veel troep op het bureau. Toen bleek dat wij zwanger waren, moest er plaats gemaakt worden op mijn beauty kamer. En moest er een passende plek gevonden worden voor mijn beauty tafel. En die heb ik gevonden in dit leuke bureau.
Ik kocht het bureau voor €49 bij Jysk, op dit moment zie ik dat het bureay €60 is. Wat natuurlijk nog steeds een koopje is.
Foto van JyskHet eindresultaat ben ik enorm blij mee. Ik heb mijn dagelijks make-up in de witte lade en in de vakken er naast heb ik op dit moment niets. Puur omdat ik dat wat rommelig vindt lijken. Maar wie weet wat voor troep ik er in de toekomst nog in ga verzamelen. Mijn make-up palettes en overige make-up heb ik allemaal naar zolder gedaan. Dit gebruik ik dagelijks niet en als ik het wil gebruiken, dan moet ik het daar vandaan halen. Deze lades mag wel weer eens flink opgeruimd worden, het ziet er uit als een enorm troepjes. Sorry daarvoor. Vinden jullie het leuk om eens een artikel te lezen over mijn dagelijkse beauty producten? 
Het krukje en de kaarsenhouders heb ik ooit eens bij de Action gekocht. Net als het lichtsnoertje. 
De krukjes heeft Action nog vaak in de aanbieding, de kaarsenhouders zijn er niet meer te vinden met deze tekst. Maar ze hebben altijd genoeg leuks! 

Het bureau staat op onze slaapkamer. We hebben naast onze slaapkamer een kledingkamer, dus een kledingkast hoeft niet in de slaapkamer te staan. Genoeg ruimte voor een leuk bureau. Het schilderijtje met nog een paar andere lijsten komen ooit waarschijnlijk boven het bureau te hangen. Maar voor nu vind ik het zo er erg gezellig uitzien. Het werkt heel goed om me hier elke ochtend op te maken en ik ben zeer tevreden met het bureau. Wie weet ooit nog een ander krukje/stoeltje erbij en dan is het helemaal af. 

Ik hoop dat jullie het een leuk artikel vonden om te lezen en misschien wat leuke inspiratie op hebben gedaan voor jezelf! Het artikel is absoluut niet gesponsord, maar ik moest dit leuke bureau gewoon laten zien!

Liefs, Daniëlle

9 opmerkingen:

 1. Wat ziet dat er leuk uit! En het krukje vind ik geweldig, die hebben wij ook, hihi.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuk klein hoekje. Die krukjes hebben ze inderdaad regelmatig

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind het een hele leuke tafel! En handig ook dat er een lade inzit. Zo kun je het netjes op geruimd houden.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke tafel! Je hebt het erg leuk ingericht! Handig inderdaad met een lade.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een mooi smal bureau. Slim dat je daar je kaptafel van hebt gemaakt en inderdaad ideaal met lade. Het krukje maakt het mooi af.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. het ziet er super mooi uit en nu heb je genoeg ruimte om al je spulletjes op te bergen

  BeantwoordenVerwijderen
 7. die is gaaf zeg. Zo kun je ook nog wat extra kwijt

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een leuk tafeltje! Ziet er echt heel leuk uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuke kaptafel zo. Mooi stijlvol ook als bureau. Goede keuze!

  BeantwoordenVerwijderen