maandag 16 april 2018

Gliss Kur Total Repair


Goede haarverzorging vind ik persoonlijk erg belangrijk. Ik vind het altijd erg fijn om alle producten dan uit één lijn te gebruiken. Ik ben erg fan van de producten van Garnier Loving Blend. Maar eens iets anders proberen is nooit verkeerd, wie weet is dit wel veel beter.

Deze Gliss Kur lijn is voor droog en beschadigd haar. Ik kan soms enorm droge punten hebben en beschadigd haar. Tja, ik verf mijn haar dus gezond kan het niet zijn. Van de beschadigingen merk ik persoonlijk niet heel veel, maar het is nooit verkeerd om je haren daar extra op te verzorgen. 

De flacon van elk product vind ik er prima uitzien, maar niet heel spectaculair. Persoonlijk houd ik meer van kleurrijk in dit soort producten. Maar aan de andere kant past het ook wel weer bij de producten en het doel van deze lijn. 

Gliss Kur Total Repair ShampooDe shampoo heeft een dunne substantie en schuimt goed tijdens het gebruik. Het maakt je haar gelijk al een stuk zachter en geeft een aangenaam gevoel. Na het gebruik van stylingsproducten kan mijn haar enorm droog aanvoelen, vaak mag ik mijn haar dan wel twee keer wassen voor het er allemaal goed uit is. Ik merk dat na één keer wassen het bij dit product het er al goed uit is. 
De shampoo kost €4.29

Gliss Kur Total Repair Conditioner
De conditioner heeft een dikkere substantie. Deze breng ik vooral aan de onderkant van mijn haar aan. De restjes die ik dan nog in mijn handen heb verdeel ik over de rest van mijn haar. Ook de haren aan de achterkant in mijn nek verzorg ik altijd goed met conditioner. Daar ontstaan bij mij kleine klitten, die dan na het douchen weer prima doorkambaar zijn. Ik vind het een prima conditioner, ik merk hierbij niet een wauw effect dat anders is dan andere producten die ik eerder gebruikt heb.
De conditioner kost €4.29

Gliss Kur Total Repair Direct Repair Crème 


De crème breng ik na het goed drogen van mijn haar met een handdoek aan op mijn haren. Daarnaast draai ik mijn haar weer in de handdoek en laat ik het product even goed intrekken. Zodra ik mij aangekleed heb en verder klaar ben, dan ga ik mijn haren föhnen en kammen. Ik merk dat ik er makkelijk door kan komen en mijn haar goed in model kan krijgen met dit product. Ik heb geen andere stylingsproducten nodig hiervoor. Daarnaast gaat mijn haar niet pluizen of gekke kanten opstaan, wat het gaat doen als ik het niet föhn en dit product niet gebruik. 
De substantie van het product is erg vloeibaar, waar ik eerst wel even aan moest wennen. Maar nu ik het weet is het prima in gebruik. 
De crème kost €5.99De haarproducten bevatten allemaal keratine, wat zorgt voor het herstel van de haren en zorgt voor een vernieuwde kwaliteit. Ik vind mijn haar na gebruik van de producten er goed uit zien. Het heeft een gezonde glans en de punten zien er totaal niet droog meer uit. En zo voelen ze ook zeker niet. 
Ik ben zeer tevreden over de producten. Ik het begin moest ik wel even wennen, want de werking is wel anders dan andere producten. Maar als je het product langere tijd gebruikt is het zeker een aanrader. Wel vind ik de producten wat prijzig, maar Kruidvat heeft ze vaak genoeg in de aanbieding. Waardoor je ze voor een leuk prijsje kunt scoren!

Welke haarverzorging gebruik jij graag?
Veel liefs, Daniëlle1 opmerking:

  1. Deze lijn heb ik ook geprobeerd maar helpt bij mij helaas niet goed. Ik heb vochtarm pluizig haar. Nu gebruik ik huid arganolie van De Tuinen tegen het pluizen.

    Dat helpt!

    BeantwoordenVerwijderen